- הוסף לסימניות
- #1,401
עדיין מעונינים?מעונין לקנות 6 כרטיסים לשלישי בוקר.
0527153232
עדיין מעונינים?מעונין לקנות 6 כרטיסים לשלישי בוקר.
0527153232
אני צריכה 3 רלוונטי?
יש לנו אם את מעוניינת תוכלי ליצור קשר עכשיו 0533185631אני צריכה 3 רלוונטי?
0527645849למכירה 4 כרטיסים לשלישי בוקר 052764549
תתקשרי מחר בבוקר 0527634346איך אפשר ליצור קשר?
עדיין רלוונטי?מקפיצה שוב למעוניינים יש לנו 3 כרטיסים למחר בבוקר 0533185631
אשמח לקנות כרטיס אחד 05331553903 כרטיסים למחר אחה"צ , אשמח להחליף ליום אחר בוקר/צהריים. אם לא, מוכרת.
תנסי לבדוק בספאםקניתי למחר כרטיסים ופתאום אני קולטת שלא קיבלתי שום מייל
מה עושים????????
יש למי לפנות?
אשמח מאוד לקנות כרטיס אחד! (היום אחה"צ כן?)3 כרטיסים למחר אחה"צ , אשמח להחליף ליום אחר בוקר/צהריים. אם לא, מוכרת.
רלוונטי.?למכירה 7 כרטיסים ליום שלישי בבוקר
רלוונטי עדין?יכול להיות שכן
השאלה אם במקום יתנו לי לקנות כרטיס אחד
שלום המייל לא עובד, אם תוכל לשלוח לי אולי מייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>יש לי למכור 8 כרטיסים לשלישי בוקר yo9559@ gmail.com
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים