כןמישהי קנתה עם הנחת ירושלמי?
יש עדיין באתריש למישהו למכור 3 כרטיסים ליום ראשון אחה"צ בהנחת ירושלמי?
ch6731388 בג'ימייל
לא נותן להמשיך לתשלום ורושם:נת
יש עדיין באתר
נכון לרגע זה, איןבכל שנה היו סיורים בעיר העתיקה,עיר דוד,מערת צדקיהו וכדו'
יש לך מושג מה קורה השנה?
לא נותן לי להוריד ירושלמי, מה הספור?נכון לרגע זה, אין
אני הצלחתי 3 פעמים ,3 אנשים שוניםמישהו כבר הצליח לעשות הנחה אם ירושלמי חדש אתמול /היום
ז"א שיהיה יותר עומסנכון לרגע זה, אין
ירושלמי חדש שעשית אתמול?אני הצלחתי 3 פעמים ,3 אנשים שונים
לא חדשירושלמי חדש שעשית אתמול?
כי לי הוא כל הזמן כותב קוד קופון לא תקין
אם את רושמת ת.ז. של כרטיס ירושלמי חדש ( שיצרו אתמול או היום) זה כותב קוד קופון שגוילא הייתי צריכה קוד קופון רק לרשום ת. ז של כרטיס ירושלמי
בלי קשר לסיורים, הורידו בכמות הכרטיסים (זה הסיבה לעלייה במחיר)ז"א שיהיה יותר עומס
או שמכרו פחות כרטיסים?
בכל הקשור למחזיקי כרטיס ירושלמי צריך לבדוק מול המוקד שלהם. לחברת ההפקה ולחברת מכירת הכרטיסים אין קשר לעניין, חברת מכירת הכרטיסים שואבת את הנתונים ממסד הנתונים של ירושלמי ללא יכולת לעדכן אנשים במסד נתונים שלהם, ומי שלא מעודכן שם זה כותב קוד קופון לא תקין. מי שלא מצליח לקבל את הקופון שפשוט יפנה לירושלמי.לא נותן לי להוריד ירושלמי, מה הספור?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים