אפרים פישל
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
באתר נפתח ליום שני אחה"צ כרטיסים למכירה
יש לי 2 כרטיסיםאשמח לקנות כרטיס שבוע הבא יום רביעי
כו אב. 20.8 לשעה 10 בבוקר
תודה רבה
יש לי 2 למכורמחפשת 3 כרטיסים ליום רבעי בוקר /צהרים 0548466281
אולי בכל זאת מרענן למי שיש החלפה משלישי בצהריים או קניה מיום ראשון בוקר או צהרייםגם לקנות ביום ראשון בוקר או צהריים גם אופציה למי שיש
לחכותו קצת או לבדוק בספאם,בטעות שילמנו פעמים בגלל זאת ורדפנו אחריהם בלי סוף עד שהחזירו את הכסףרכשנו כרטיסים באתר ולא קיבלנו במייל. מה אמורים לעשות?
אנחנו נשמח אם עדיין רלבנטי 0527120401למכירה 9 כרטיסים ליום שני אחה"צ
יש לי אחד למכירה pessik13 שטרודל גימילאם יש למישהו 4 כרטיסים לראשון בוקר אשמח שישלח פה הודעה דחוף
ממש תודה!
יש לי למכור לך 4אם יש למישהו 4 כרטיסים לראשון בוקר אשמח שישלח פה הודעה דחוף
ממש תודה!
מנסה שובאולי בכל זאת מרענן למי שיש החלפה משלישי בצהריים או קניה מיום ראשון בוקר או צהריים
אני ממש צריך אם עדיין רלוונטייש לי למכור לך 4
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים