- הוסף לסימניות
לי יש ליום ראשון בצהריים ומעונינת להחליף לשני בצהרייםיש לנו 4 כרטיסים ליום שני צהריים . אנו מעונינים להחליף אותם ליום ראשון או שלישי לא משנה בוקר או צהרים .
4 כרטיסים
אשמח להיות איתך בקשר אם עדיין רלוונטי
לי יש ליום ראשון בצהריים ומעונינת להחליף לשני בצהרייםיש לנו 4 כרטיסים ליום שני צהריים . אנו מעונינים להחליף אותם ליום ראשון או שלישי לא משנה בוקר או צהרים .
רלונטי - אשמח ליצור קשר במייל r.d.054840 שתרודל גמיללי יש ליום ראשון בצהריים ומעונינת להחליף לשני בצהריים
4 כרטיסים
הי,לי יש ליום ראשון בצהריים ומעונינת להחליף לשני בצהריים
4 כרטיסים
צריך לקנות כרטיסים מראש?אותו רעיון, אבל הכל בחוץ (לא ממוזג) ומתאים יותר לפעוטות וילדים קטנים:
Shoppi
m.shoppi.co.il
ג'רוזלנד - iTravelJerusalem
www.itraveljerusalem.com
מכיוון שזה במקום פחות נגיש, יש גם אפשרות לרכוש כרטיס להסעה שיוצאת ממרכז העיר.
במידה ולא תצליחי להחליף אני אשמח לקנות את ה 4לי יש ליום ראשון בצהריים ומעונינת להחליף לשני בצהריים
4 כרטיסים
שלחתי לך מייל, אם תוכלי להגיב לי (אולי הגיע לספאם?)לי יש לראשון אשמח להחליך לרביעי צהריים elisheva0202gmail.com
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים