- הוסף לסימניות
- #1,001
זה עוד לא נמכר ..אם תירצי אגיד לאמא שלי שתיצור איתך קשר במיילמקפיצה שוב
חייבת כרטיס אחד ליום שלישי צהרים
זה עוד לא נמכר ..אם תירצי אגיד לאמא שלי שתיצור איתך קשר במיילמקפיצה שוב
חייבת כרטיס אחד ליום שלישי צהרים
המופע השני לבנותלמי שקנה כרטיסים לבוקר אין בכלל את המופע המרכזי לבנות?
מקפיצהיש לנו כרטיסים למחר 7 לבוקר 7 לאחה"צ
האם יש למישהו את אותה הכמות לבוקר ואחה"צ ליום שני ?
יש לכם תוכניה ? תוכלו לצרף? תודההמופע השני לבנות
אם תרצו למכור 4 אשמח ממשיש לי 8 כרטיסים ליום רביעי אחה"צ. מחפשת להחליף לראשון או שני צהרים
@יייייייייייייייייייא: מחפש 2 כרטיסים לחמישי בוקר
ב: למכירה 4 כרטיסים שני אחה"צ
02-6414203
יש לי 8 כרטיסים ליום רביעי אחה"צ. מחפשת להחליף לראשון או שני צהרים
אני רוצהיש לי 8 כרטיסים ליום רביעי אחה"צ. מחפשת להחליף לראשון או שני צהרים
יש לי לחמישי אחה"צמעוניינת לקנות 5 כרטיסים
ראשון - רביעי - אחרי צהרים
חמישי גמיש בוקר / צהרים
תודה
מעוניינים אפשר ליצור קשר כעת?רוצה למכור 5 כרטיסים שני אחה”צ
0527611083
יש לי למכורמחפש לקנות 4 כרטיסים לחמישי אחה"צ בבקשה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים