- הוסף לסימניות
- #1,481
אצלי טלפון הספיק,בלי מספר הזמנה[הזמנתי בטלפון].....מה מבקשים בכניסה? רק מספר הזמנה או גם טלפון?
אצלי טלפון הספיק,בלי מספר הזמנה[הזמנתי בטלפון].....מה מבקשים בכניסה? רק מספר הזמנה או גם טלפון?
אני רוצהלמכירה כרטיס אחד להיום
אפשראפשרי לקנות כרטיס אחד?
מעוניינת מאד!!!!!למכירה 10 כרטיסים לעולים לירושלים היום
איך אפשר ליצור קשר כדי לקנות?למכירה 10 כרטיסים לעולים לירושלים היום
דחוף לי ממש!מעוניינת מאד!!!!!
0527159292
נמכר!מעוניינת למכור 11 כרטיסים לשלישי אחה"צ
0527652720
sz121615
נמכר!למכירה 10 כרטיסים לעולים לירושלים היום
תוכלו לפנות ל-OPEN כי נשארו לה כמה מיותרים למכירהאיך אפשר ליצור קשר כדי לקנות?
מקפיצהמעוניינת לקנות 6 כרטיסים לשלישי בוקר
0527145223
רלונטי? אפשר רק 6 כרטיסים?יש לי למכור 8 כרטיסים לשלישי בוקר yo9559@ gmail.com
תודה, שולחת לך בפרטי שתעדכני שם אם יהיה רלוונטילי יש 4 כרטיסים לחמישי בוקר
ומחפשת להחליף עם שלישי אחה"צ
אם אצליח לקנות בשלישי, אמכור לך את חמישי בכיף
אני רוצה לקנות אז זה יכול להיות טוברלונטי? אפשר רק 6 כרטיסים?
מקפיץהזמנתי דרך האתר.
אך לא הגיע אלי מספר או קוד לאישור ההזמנה.
אני רואה חיוב באתר של הכסף.
איך אני יוצר קשר איתם?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים