אטרקציה עולים לירושלים תשפ"ד - קיץ 2024

מצב
הנושא נעול.
מעוניינת לקנות 4 כרטיסים ליום ראשון לפני הצהרים
0534152313

מעוניינת לקנות 3/4/5 כרטיסים
0583264633
maorkar ג'ימייל.

מישהו יודע אם יש חניה במקום?

מעונינת להחליף 3 כרטיסים של שלישי אחה"צ, ב3 כרטיסים לכל יום אחר אחה"צ.

אני מעוניינת לקנות 4\3 כרטיסים
לא משנה באיזה יום ולא באיזה שעה
0527695553
תודה.

מחפשת לקנות 11 כרטיסים לאחר הצהרים, לא משנה יום

אני צריכה עוד כרטיס אחד ליום ראשון בבוקר
CH3196@גימייל
0527172876

מישהו יודע אם יש חניה במקום?
מנסיון של שנים קודמות - קשה מאד למצוא שם חניה. יש חניונים ליד ומשלמים מחיר מלא, בתקווה שיש שם מקום פנוי.

יש מישהו שנרשם ולא קיבל מייל אישור על הרכישה (אני רואה את ההורדה של התשלום באשראי אבל אין לי מספר הזמנה)
ובשירות לקוחות לא עונים
אשמח לכל מידע שלא "נעלה לירושלים" סתם...

מנסיון של שנים קודמות - קשה מאד למצוא שם חניה. יש חניונים ליד ומשלמים מחיר מלא, בתקווה שיש שם מקום פנוי.

בבנייני האומה עצמם אין חניון?
יש לי כרטיסים לבוקר, אם מגיעים כמה דקות לפני פתיחת שערים זה לא יספיק?

מחפשת דחוף כרטיסים לרביעי בוקר יש למשהו???
0527147220
8000yaya@גימייל

יש מישהו שנרשם ולא קיבל מייל אישור על הרכישה (אני רואה את ההורדה של התשלום באשראי אבל אין לי מספר הזמנה)
ובשירות לקוחות לא עונים
אשמח לכל מידע שלא "נעלה לירושלים" סתם...
תפנו אליי בפרטי, מקווה שאוכל לעזור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה