נכתב ע"י גיטרה;1518403:אני רשומה שם כבר הרבה זמן, אבל כשהגעתי ל- 500 נק' הם פתאום רצו שאני יסרוק את הת"ז וישלח להם לפני שהם שולחים את התלוש... את זה הם לא טרחו לאמר מראש, ולא ממש מתחשק לי לשלוח להם. איך קיבלתם את התלושים? בלי זה הם לא מוכנים לשלוח לי...![]()
נכתב ע"י ימד;1518245:על כל 500 נקודות רשאים לקבל תלוש ע"ס 50 ש"ח
מקבלים או תו הזהב או תו אחר לא זוכרת איך קוראים לו
נכתב ע"י דבורי;1518455:הם כבר העלו את כמות הנקודות שאת צריכה לצבור ע"מ לקבל 50 ש"ח...
משו כמו 900 נקודות ל-50 ש"ח.
בעבר היה שווה לענות אצלם- היום כבר הרבה פחות!
נכתב ע"י RacheliArt;1518698:הצטרפתי דרכך. אבל איך הם יודעים שזה דרכך כדי להוסיף לך נקודות??
נכתב ע"י אסתיג;1518778:היכן ניתן לממש את התלוש?
נכתב ע"י שחר עולה;1518520:הוא מבקש להכניס ישוב, אז כתבתי והוא נותן הודעה שצריך לבחור מתוך רשימת היישובים ואני לא רואה כזאת רשימה!
כותבים את האות הראשונה ואז מופיעה רשימהנכתב ע"י שתיקה בתרי;1519150:גם אני כך.
מה עושים?
נכתב ע"י בואו חשבון;1519155:כותבים את האות הראשונה ואז מופיעה רשימה
בהצלחה
נכתב ע"י שתיקה בתרי;1519194:הסתדרתי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים