עונים ומרוויחים

• הוסף לסימניות
מנסיון עם אתרים כאלה זה יוצא תשלום של 4-5 שקל לשעה...........

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1519231:
מנסיון עם אתרים כאלה זה יוצא תשלום של 4-5 שקל לשעה...........
3 פינות -אני לא יודעת עם אילו אתרים התנסית
אבל פה זה שונה אין צורך לעקוב או לזכור את זה,
זה לא ממכר או משהו
מדי פעם מגיע זימון לסקר למייל
עונים על סקר קצר בין 3-5 דקות
ומקבלים בין 10 ל60 נקודות

איך יכול להיות שארוויח 4-5 לשעה אם סקר קצר מזכה בין 1 שח ל6 שח

בהצלחה לכולם

• הוסף לסימניות
הי חברה גיליתי היום עוד אתר(אולי תגידו שאני משועממת)
בכל אופן למי שמשועמם כמוני אני מצרפת קישור ל
מדגם פנאל
לפי איך שהתרשמתי זה עובד אותו דבר כמו היפנאל
בהצלחה

• הוסף לסימניות
בדיוק היום קיבלתי בדואר 50 ש"ח מהם (ברב תו).
ממש נחמד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בואו חשבון;1519979:
הי חברה גיליתי היום עוד אתר(אולי תגידו שאני משועממת)
בכל אופן למי שמשועמם כמוני אני מצרפת קישור ל
מדגם פנאל
לפי איך שהתרשמתי זה עובד אותו דבר כמו היפנאל
בהצלחה
הקישור הראשון שנתת ממש לא אותו הדבר.
אני גם רשומה שם וצברתי בקושי כמה שקלים. הם נותנים מאד קצת על כל סקר.
וחוץ מזה שאחרי כמה שעות שנפתח הסקר, הוא כבר נסגר.
כמעט לא מספיקה לענות שם.
וגם אם את לא מתאימה הם לא נותנים לך שום נקודה כמו בהי פאנל שנותנים 5 נק'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בואו חשבון;1518005:
שלום.

יש אתר של סקרים, אם את נרשמת, כל פעם שיש להם סקר, הם שולחים לך במייל שתעני עליו, ואת מקבלת נקודות, (מיותר לומר, שהנקודות הללו הן כסף, בסופו של דבר...), כשאני מצרפת משתתפות/ים נוספות/ים, אני מקבלת עוד נקודות, ולכן אני מעלה כאן קישור לאתר הי פאנל, וממליצה לכם להצטרף, (ועל הדרך גם אני אהנה...)

תודה ולהתראות.

אני לא מצליחה לפתוח את הקישור.
מישהו יכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות
תגידו, זה לא הולך בסקרים הללו שנותנים מלא סקרים עד שאתה מגיע ל400 ואז כאילו נהיה דליל וסוחבים אותך? או שיש אפשרות אמיתית לקבל תווים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliArt;1520174:
תגידו, זה לא הולך בסקרים הללו שנותנים מלא סקרים עד שאתה מגיע ל400 ואז כאילו נהיה דליל וסוחבים אותך? או שיש אפשרות אמיתית לקבל תווים?

ספציפית ב-i panel - הם לא מדללים בכלל. כבר קבלתי מהם תלושים הרבה פעמים.

• הוסף לסימניות
הסקר הראשון

אני רק רוצה להיות רגועה , כולם ענו על הסקר הראשון?
עם השאלות כמו איזה בנק את? ואיזה כרטיס אשראי יש לך???

• הוסף לסימניות
אני עניתי
וכל מי שהתחבר להי פנאל זה סקר חובה,אבל יש לאתר הזה אבטחת פרטיות ssl כך שלא כ"כ חששתי,
לשיקולך.
בהצלחה:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה