עונת העננים

• הוסף לסימניות
קשה
קשה לי לנהוג בעונת העננים.
כי השמים מסיחים לי את הדעת מכל מה שקורה בכביש
הרבה יותר מעניין לבהות בשמש שמשחקת עם העננים, מנסה צורות חדשות של צללים, ומתגאה בתוצאה, מאשר לנעוץ את המבט באספלט השחוק והמשומן, העייף כבר ממרמס גלגלי המשאיות.
אבל אני מתגבר, וכדי שלא אפגע בפגוש של הרכב שלפני, אני עוצר בצד בבטחה, מדליק אורות חירום, ושולף את המצלמה.

הנה עננים, כמה צורות וצבעים.
הוספתי גם עיבוד שחלק מכם יחשבו שהוא חינני, ובכל מקרה אפשר להגדיל על ידי לחיצה על הקובץ המצורף כאן למטה.
צפה בקובץ המצורף 210733

המשאית הזאת, שכעת היא ריקה מתרנגולים, זכתה לליטוף מהשמש, ולכן צילמתי אותה משתזפת.
צפה בקובץ המצורף 210734

ניסיתי לשחק קצת עם תוספת לעדשה, מין פישאיי לעניים שקיבלתי במתנה.
זה עכור, לא ממוקד, אבל מעניין.
צפה בקובץ המצורף 210735

וזה בשדה שמאחורי הבית של איציק, לשם אני הולך שאני רוצה לראות מה השמש עושה עם עצמה ברגעים האחרונים של היום, אפשר לומר שאני ממש מציץ. אני מקווה שאני לא פוגע לה בפרטיות..
צפה בקובץ המצורף 210737

• הוסף לסימניות
מדהים מדהים!
אני כל בוקר מתענגת על המראות האלה. חבל שאני מתעצלת לסחוב איתי את המצלמה לעבודה...
כל בוקר הזריחה שונה, מרקם העננים שונה (היום למשל לא היה שום ענן). לפעמים הקרניים של השמש פורצות את העננים... אההה ריח של בוקר :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YochiS;1392900:
מדהים מדהים!
אני כל בוקר מתענגת על המראות האלה. חבל שאני מתעצלת לסחוב איתי את המצלמה לעבודה...
כל בוקר הזריחה שונה, מרקם העננים שונה (היום למשל לא היה שום ענן). לפעמים הקרניים של השמש פורצות את העננים... אההה ריח של בוקר :)
תודה על התגובה.
מה לעשות שזה בשקיעה.

• הוסף לסימניות
אה, אופס...
ככה או ככה זה יפה. בשקיעה אני צופה רק מהבית..

• הוסף לסימניות
מדהים!

• הוסף לסימניות
חינניות ביותר

• הוסף לסימניות
מבחינת מקצועית - קטונתי..

התמונות מהממות, והפתיח - עוד יותר.

• הוסף לסימניות
פשוט מרתק!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
מהמם!
יואל, שמת לב שבתמונה עם העיגול, העננים בצורת שני כלבים שרודפים אחרי חתולה שרודפת אחרי עכבר?.. (או משהו דומה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוס קולה;1392990:
מהמם!
יואל, שמת לב שבתמונה עם העיגול, העננים בצורת שני כלבים שרודפים אחרי חתולה שרודפת אחרי עכבר?.. (או משהו דומה)
כל אחד רואה מה שהוא רגיל לראות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוס קולה;1392990:
מהמם!

אהבתי.:)

והתמונה הראשונה נראת כמו חילזון שרודף אחרי חתולה (שמסתכלת לכיוון יואל...) שרודפת אחרי צ'פלין (אולי...) שרודף אחרי עכבר......

:p:p:p

• הוסף לסימניות
תמונות שכיף לראות!

• הוסף לסימניות
--

• הוסף לסימניות
וואו! מקסים!!
אהבתי במיוחד את הראשונה, השלישית הרביעית והאחרונה:)

• הוסף לסימניות
מתחברת יותר למילים שאתה מוסיף,
התמונות יפות, אבל הן כלי ריק בלי המילים..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלים;1393347:
מתחברת יותר למילים שאתה מוסיף,
התמונות יפות, אבל הן כלי ריק בלי המילים..

כאחת שעוסקת יותר עם מילים מאשר תמונות... מסכימה איתך לגמרי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה