יואל ארלנגר - קקטוס
אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
- הוסף לסימניות
קשה
קשה לי לנהוג בעונת העננים.
כי השמים מסיחים לי את הדעת מכל מה שקורה בכביש
הרבה יותר מעניין לבהות בשמש שמשחקת עם העננים, מנסה צורות חדשות של צללים, ומתגאה בתוצאה, מאשר לנעוץ את המבט באספלט השחוק והמשומן, העייף כבר ממרמס גלגלי המשאיות.
אבל אני מתגבר, וכדי שלא אפגע בפגוש של הרכב שלפני, אני עוצר בצד בבטחה, מדליק אורות חירום, ושולף את המצלמה.
הנה עננים, כמה צורות וצבעים.
הוספתי גם עיבוד שחלק מכם יחשבו שהוא חינני, ובכל מקרה אפשר להגדיל על ידי לחיצה על הקובץ המצורף כאן למטה.
צפה בקובץ המצורף 210733
המשאית הזאת, שכעת היא ריקה מתרנגולים, זכתה לליטוף מהשמש, ולכן צילמתי אותה משתזפת.
צפה בקובץ המצורף 210734
ניסיתי לשחק קצת עם תוספת לעדשה, מין פישאיי לעניים שקיבלתי במתנה.
זה עכור, לא ממוקד, אבל מעניין.
צפה בקובץ המצורף 210735
וזה בשדה שמאחורי הבית של איציק, לשם אני הולך שאני רוצה לראות מה השמש עושה עם עצמה ברגעים האחרונים של היום, אפשר לומר שאני ממש מציץ. אני מקווה שאני לא פוגע לה בפרטיות..
צפה בקובץ המצורף 210737
קשה לי לנהוג בעונת העננים.
כי השמים מסיחים לי את הדעת מכל מה שקורה בכביש
הרבה יותר מעניין לבהות בשמש שמשחקת עם העננים, מנסה צורות חדשות של צללים, ומתגאה בתוצאה, מאשר לנעוץ את המבט באספלט השחוק והמשומן, העייף כבר ממרמס גלגלי המשאיות.
אבל אני מתגבר, וכדי שלא אפגע בפגוש של הרכב שלפני, אני עוצר בצד בבטחה, מדליק אורות חירום, ושולף את המצלמה.
הנה עננים, כמה צורות וצבעים.
הוספתי גם עיבוד שחלק מכם יחשבו שהוא חינני, ובכל מקרה אפשר להגדיל על ידי לחיצה על הקובץ המצורף כאן למטה.
צפה בקובץ המצורף 210733
המשאית הזאת, שכעת היא ריקה מתרנגולים, זכתה לליטוף מהשמש, ולכן צילמתי אותה משתזפת.
צפה בקובץ המצורף 210734
ניסיתי לשחק קצת עם תוספת לעדשה, מין פישאיי לעניים שקיבלתי במתנה.
זה עכור, לא ממוקד, אבל מעניין.
צפה בקובץ המצורף 210735
וזה בשדה שמאחורי הבית של איציק, לשם אני הולך שאני רוצה לראות מה השמש עושה עם עצמה ברגעים האחרונים של היום, אפשר לומר שאני ממש מציץ. אני מקווה שאני לא פוגע לה בפרטיות..
צפה בקובץ המצורף 210737
הנושאים החמים