טעות זה ברחוב רבי עקיבאבכל יום שלישי בשי"ל
ירושלים 89 בני ברק
בין 4 ל 6 אחה"צ
עורך דין בחינם!
תחפשו בגוגל דניאל שגביש כאן עורך דין שיכול לעשות את זה בתשלום?
דחוף לי ולא רוצה לחכות עד שלישי הבא (מה גם שנוח לי יותר לבוא בערב - אלא אם אפשר לעשות זאת מרחוק)
תודה!
יש עו"ד שיעשה את זה בפחות מ120 ש"ח?תחפשו בגוגל דניאל שגב
הוא עושה את זה אונליין תוך כמה דקות, בתשלום.
עדיין?בכל יום שלישי בשי"ל
ירושלים 89 בני ברק
בין 4 ל 6 אחה"צ
עורך דין בחינם!
אשמח לדעת אם עדיין יש את זה?בכל יום שלישי בשי"ל
ירושלים 89 בני ברק
בין 4 ל 6 אחה"צ
עורך דין בחינם!
דחוף לי לדעת איפה בר"עטעות זה ברחוב רבי עקיבא
אולי תוכל לשלוח לי את המסמך שחתמו לך במייל AR325395705@וכו'לא לוקח אחריות.
אחד המסמכים שהעליתי היה חסר וחלקי.
ניסיתי בכל זאת.
אחרי דקה קיבלתי אישור.
פשוט אין להם זמן לבדוק את כל הבקשות.
בהצלחה.
אם עוד לא הסתדרתם אז העיריה נותנת שירות של עורך דין ביום ראשון י"א חשון בין 13:00-15:00 במרכז מיצוי זכויות עירוני הריטב"א 30 פינת רח' רש"י.איפה יש עורך דין במודיעין עילית
בכל יום שלישי בשי"ל
ירושלים 89 בני ברק
בין 4 ל 6 אחה"צ
עורך דין בחינם!
טעות זה ברחוב רבי עקיבא
עדין רלונטי??בכל יום שלישי בשי"ל
ירושלים 89 בני ברק
בין 4 ל 6 אחה"צ
עורך דין בחינם!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים