דרוש מידע עו"ד בבני ברק-רב קו

• הוסף לסימניות
יש כאן עורך דין שיכול לעשות את זה בתשלום?
דחוף לי ולא רוצה לחכות עד שלישי הבא (מה גם שנוח לי יותר לבוא בערב - אלא אם אפשר לעשות זאת מרחוק)
תודה!

• הוסף לסימניות
יש כאן עורך דין שיכול לעשות את זה בתשלום?
דחוף לי ולא רוצה לחכות עד שלישי הבא (מה גם שנוח לי יותר לבוא בערב - אלא אם אפשר לעשות זאת מרחוק)
תודה!
תחפשו בגוגל דניאל שגב
הוא עושה את זה אונליין תוך כמה דקות, בתשלום.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אם עדיין כל יום שלישי יש עורך דין שמקבל בחינם?
ומה המיקוד המדויק???
תודה!

• הוסף לסימניות
לא לוקח אחריות.
אחד המסמכים שהעליתי היה חסר וחלקי.
ניסיתי בכל זאת.
אחרי דקה קיבלתי אישור.
פשוט אין להם זמן לבדוק את כל הבקשות.
בהצלחה.
אולי תוכל לשלוח לי את המסמך שחתמו לך במייל AR325395705@וכו'

• הוסף לסימניות
איפה יש עורך דין במודיעין עילית
אם עוד לא הסתדרתם אז העיריה נותנת שירות של עורך דין ביום ראשון י"א חשון בין 13:00-15:00 במרכז מיצוי זכויות עירוני הריטב"א 30 פינת רח' רש"י.
להגיע עם ת.ז. +ספח, אין צורך לקבוע תור.

• הוסף לסימניות
תזכורת זה היום

קבצים מצורפים

• unnamed (1).jpg
    unnamed (1).jpg
    KB 172.3 · צפיות: 24

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה