עזרה בחיפוי קיר מטבח חדש

• הוסף לסימניות
שלום,

מצורף תמונות של מטבח חדש
הארונות כולם בצבע לבן כולל מוצרי חשמל
מעונינת בשולחן עגול עם כסאות בצבע ורוד, צבע השולחן יקבע לאחר החיפוי
קים גוף תאורה שחור שעדין לא הותקן
מה הייתן ממליצות לחפות את הקיר ממול הכניסה באופן שיתן חיות וצבע למטבח
משהו מעניין בקו נקי
תודה מראש.
20201210_113005.jpg
20201210_112905.jpg

• הוסף לסימניות
המטבח נקי לנעים לעין תשארי עם הקו הזה. (אני לא הייתי עושה עץ)
יותר מעשי אני אשאיר למומחיות לייעץ..

• הוסף לסימניות
כמובן שהכל תלוי בתקציב,
בגדול - חיפוי קיר מזכוכית !
יקפיץ את המטבח מאד.....

• הוסף לסימניות
אולי תמונה ענקית בצבע.
תמיד אפשר לשנות.

• הוסף לסימניות
יש טפטים מאד יפים ורחיצים במגוון עצום
אפשר קצת מידע וייעוץ על טפטים?
מחפשת לקיר 4 מטר לסלון. מעדיפה להימנע לקנות במחיר 300-400 שקל לגליל כמו שמוכרים בארץ . השאלה אם נקסט למשל מספיק איכותי בשביל קיר מרכזי שאוכלים לידו...
וכמו כן אם יש לי סיכוי להדביק כראוי וללא מתקין מקצועי. זה תקציב תקציב...
אני המון זמן מחפשת מידע פרקטי בענין...

המון תודה.

• הוסף לסימניות
נקסט הם לידיעתי מנייר
לא יודעת אם זה מומלץ לאיזור שעלול להתלכלך [ולהתנקות]
אפשר להדביק לבד יוצא יפה אם יש סבלנוות וידיים טובות

• הוסף לסימניות
אפשר קצת מידע וייעוץ על טפטים?
מחפשת לקיר 4 מטר לסלון. מעדיפה להימנע לקנות במחיר 300-400 שקל לגליל כמו שמוכרים בארץ . השאלה אם נקסט למשל מספיק איכותי בשביל קיר מרכזי שאוכלים לידו...
וכמו כן אם יש לי סיכוי להדביק כראוי וללא מתקין מקצועי. זה תקציב תקציב...
אני המון זמן מחפשת מידע פרקטי בענין...

המון תודה.
לא ממליצה לך בכלל!
היה לי טפט מהמם כמה שנים.
לקחתי משהו מומחה שידביק לי ואם הזמן נקרע והתלכלך בחריצים.
זה היה מאוד יפה ומרשים לתקופה קצרה....
אחר כך יוצר מהאףףף

• הוסף לסימניות
יש פלטות של פי בי סי עם כול מיני דוגמאות מהמהמות זה בגודל 120/220 וזה מאוד פרקטי במזדרון
שהילדים נוגעים המון עם הידים ומלכלכים...וזה גם קל מאוד לניקוי עולה ליחידה 250-300 שח

• הוסף לסימניות
קניתי כזה ועלה לי 450 ש"ח.
אשמח לתת לך גליל שלם שנשאר לי בחינם!
דוגמא מהממת!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה