לפני תקופה מישהו חסם אותי ומאוד מיהרתיאפשר להתקשר למשטרה ולומר להם
שרכב מספר 1234569 חוסם אותי בחניה
במקרה כזה הם אמורים לתת את מספר הטלפון שלו
כך שמעתי
יש לך בורר שיכול להשיג את מספר הטלפון של הנהג לפי מספר רכב?לא מדוייק, במשטרה שאלו אותי במקרה כזה, האם אני רוצה להגיש תאונת פגע וברח או לקבל את פרטי הנהג, וביקשתי רק את פרטי הנהג וקיבלתי, כמו כן יש אצלי בוררות שעוסקת בנהג שתובע נהג אחר, והוא הצליח להוציא את פרטיו דרך המשטרה.
אפשר להתקשר למשטרה ולומר להם
שרכב מספר 1234569 חוסם אותי בחניה
במקרה כזה הם אמורים לתת את מספר הטלפון שלו
כך שמעתי
חבר שלי קם פעם בשעות המוקדמות בבוקר וראה שמישהו חסם אותו אז הוא התקשר למשטרה והם שלחו ניידת וביחד חיפשו את בעל הרכב זה לא היה כ"כ פשוט כי הוא ישן ולא ענה את הטלפון אבל בכל אופן אני יודע שניידת משטרה הגיע והתקשרו ביחדלפני תקופה מישהו חסם אותי ומאוד מיהרתי
התקשרתי למשטרה - הם לא נותנים את הטלפון, הם רק מנסים הם להתקשר אליו
זה לא משנה. אם הוא יעדיף לשלם לכם הוא יוכל בכל שלב לומר לחברת הביטוח שלו שהוא נושא בנזק וסוגר את התביעה. אולי תצטרכו לחתום להם שאתם לא תובעים אותם.כן
בדרך כלל אנשים מעדיפים לשלם מכיסם ולא לערב את הביטוח
המשטרה נותנת את הטלפון, הבוררות נעשית אצלי, הנהג בהתחלה ברח ואח"כ בע"כ הגיע לבוררות, התובע קיבל את פרטיו מהמשטרה.יש לך בורר שיכול להשיג את מספר הטלפון של הנהג לפי מספר רכב?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים