תאונה עזרה בחיפוש פרטי בעל רכב שפגע בנו

• הוסף לסימניות
המשטרה נותנת פרטים, כתבתי לך שני מקרים שקרו, המשטרה לא פותחת בחקירה אם אתה לא מגיש תלונה.

• הוסף לסימניות
אפשר להתקשר למשטרה ולומר להם
שרכב מספר 1234569 חוסם אותי בחניה
במקרה כזה הם אמורים לתת את מספר הטלפון שלו
כך שמעתי

• הוסף לסימניות
כך שמעתי
לפני תקופה מישהו חסם אותי ומאוד מיהרתי
התקשרתי למשטרה - הם לא נותנים את הטלפון, הם רק מנסים הם להתקשר אליו

• הוסף לסימניות
פנינו למשטרה והם לא הסכימו לתת פרטים אלא רק אם נגיש תלונה

• הוסף לסימניות
וגם אותנו חסמו פעם וביקשנו מספר אבל המשטרה לא נתנה
היא מתקשרתא ליו בעצמו עד שהוא יענה לה
ולא נותנת את הפרטים של בעל הרכב

• הוסף לסימניות
לא מדוייק, במשטרה שאלו אותי במקרה כזה, האם אני רוצה להגיש תאונת פגע וברח או לקבל את פרטי הנהג, וביקשתי רק את פרטי הנהג וקיבלתי, כמו כן יש אצלי בוררות שעוסקת בנהג שתובע נהג אחר, והוא הצליח להוציא את פרטיו דרך המשטרה.
יש לך בורר שיכול להשיג את מספר הטלפון של הנהג לפי מספר רכב?

• הוסף לסימניות
כך שמעתי
לפני תקופה מישהו חסם אותי ומאוד מיהרתי
התקשרתי למשטרה - הם לא נותנים את הטלפון, הם רק מנסים הם להתקשר אליו
חבר שלי קם פעם בשעות המוקדמות בבוקר וראה שמישהו חסם אותו אז הוא התקשר למשטרה והם שלחו ניידת וביחד חיפשו את בעל הרכב זה לא היה כ"כ פשוט כי הוא ישן ולא ענה את הטלפון אבל בכל אופן אני יודע שניידת משטרה הגיע והתקשרו ביחד

• הוסף לסימניות
כן
בדרך כלל אנשים מעדיפים לשלם מכיסם ולא לערב את הביטוח
זה לא משנה. אם הוא יעדיף לשלם לכם הוא יוכל בכל שלב לומר לחברת הביטוח שלו שהוא נושא בנזק וסוגר את התביעה. אולי תצטרכו לחתום להם שאתם לא תובעים אותם.

• הוסף לסימניות
אוקי
ננסה אצל הסוכן
אם לא נצליח נפנה לבוררות
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה