עזרה במפות בווינדוס 190

• הוסף לסימניות
מה יכולה להיות הסיבה שווינדוס לא נותן לי להוריד מפות למחשב באפליקציה בווינדוס 10???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;2187108:

כמו שחתום למטה... אני בנטפרי.
אם זו הבעיה, אולי יש איזו שהיא צורה להתקין את הקבצים ידני ולא דרך הרשת, וא"כ אשמח אם מישהו יוכל להעלות לי אותם, ולהסביר לי היכן להשים אותם ע"מ שאפליקצית 'מפות' תפעל [באופן לא מקוון].
תודה מראש!!

• הוסף לסימניות
תוכלו לבקש מנטפרי /RL /טכנאי מחשבים שיבטל לרגע את הסינון יוריד את המפות ויחזיר את הסינון ,
כמו כן תוכלו להשתמש בכלי הקלטת תעבורת רשת בנטפרי בכדי לזהות את הכתובת החסומה ולבקש פתיחה.

• הוסף לסימניות
נראה לי שהכתובת של המפות היא version.hybrid.api.here.com נסו לבקש מנטפרי את פתיחת הכתובת

• הוסף לסימניות
אני לא בטוח שזו הבעיה כיון שווידוס בכלל לא נותן לי ללחוץ על 'הורד מפות', והוא מראה לי את הסמל הזה בבהיר.
אני חושב שאם באמת הבעיה הייתה בחסימה, זה היה אמור להתקע לי אחרי שאני לוחץ...

• הוסף לסימניות
הוא לא נותן ללחוץ מכיוון והוא מבחין שהכתובת לא זמינה קרי חסומה
נסה לפתוח את הכתובת בנטפרי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה