הייתי היום בדירה שוב. התשריט התדמיתי דומה למציאות אבל לא מספיק טוב.הערה ראשונה איך נכנסים לשירותי הורים מיד נתקעים באסלה
תעלי פתוח יהיה יותר קל להגיב
תודה רבה! ממש יצירתי.בתוכנית שצרפתי נראה שאפשר להסתדר עם החדר איכשהוא עם מיטות 190 (אם אתם לא גבוהים) מה שהפריע לי יותר זה יציאה למרפסת סוכה דרך ח. שינה,מה שלדעתי לא לענין בכלל. ויתכן שצריך לשנות את מבנה הדירה
ראיתי את תוכנית המכר -- בעייתית מאוד -- וקשה לפרט --הכניסה ליח" הורית לא מעשית דלת לתוך האסלה -מאוד אופינישלום.
רציתי לשאול לחוו"ד על העיצוב המוצע ע"י הקבלן לחדר שינה הורים,
מצרף קובץ. או אוללי רעיון אחר. החדר די קטן, האם מספק להכניס ארון מוצע?
תודה לעונים.
גם אם אין לכם אפשרות לשינויים מהיסוד בכל מקרה חייבים לשנות את איזור הי"ח הורית והארון כי בתוכנית המקוריתתודה רבה. ממש שינוי מהיסוד. לצערי, כלכלית, נחכה עוד כמה ימים.....
השירותים בכניסה ליחידת הורים , לא תיקני...גם אם אין לכם אפשרות לשינויים מהיסוד בכל מקרה חייבים לשנות את איזור הי"ח הורית והארון כי בתוכנית המקורית
"זה לא עובד" אפילו בדיעבד ואני מתפלא איך היזם מציע תוכנית מכר כזאת כאילו אנשים טפשים
ואם לא הפתרון שלי שהוא לכתחילה אבל יקר --לפחות הפיתרון של @byy שקצת דיעבד מבחינת הארון אבל הרבה יותר הגיוני מהמצב הנוכחי
לטופס 4 בודקים שהבניין בוצע ע"פי תוכניות ההיתר-- ואם בתוכניות היתר זה מופיע כמו בתוכניות מכרהשירותים בכניסה ליחידת הורים , לא תיקני...
אתם יכולים להעיר לו ע"כ , הוא יכול לא לקבל טופס 4
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים