- הוסף לסימניות
יש לי חוברת שאני עושה כל שנה וגם עכשיו צריך לעשות שוב כל השנים הייתי עושה את זה בקורל דרו, זה מחולק בפנים למדורים עם פרסומות חלק ראשון לפרסומת של דף שלם, חלק שני חצי דף, חלק שליש רבע, חלק רביעי דף זהב, וחלק חמישי דף כסף, אז כדי לא להתבלבל כשאני מכניס את הפרוסמות כל אחד למקומו הייתי עושה 5 קבצים ולכל אחד שמו,( דף שלם, חצי דף וכו') ואח"כ הייתי בסוף מחבר את הכל לחוברת שלימה בשביל הדפוס כמובן שבקורל זה לוקח הרבה זמן לעצב כל דף לעומת אינדיזיין,
אז השאלה מה הדרך הכי טובה לעשות זאת באינדיזיין האם גם פה יותר עדיף לחלק כל חלק בקובץ נפרד ואח"כ לחבר, או שאפשרי שבשבילי זה יותר נוח, להכניס הכל בקובץ אחד רק לחלק את זה ל5 חלקים, עכשיו איך אני יכול לעשות סימן כל שהוא שפה מתחיל חלק חדש האם אפשר לתת שם או לחלק בתיקיות כל חלק כדי שלא תקרא טעות לשים דף כסף בזהב או טעויות כאלו.
אז השאלה מה הדרך הכי טובה לעשות זאת באינדיזיין האם גם פה יותר עדיף לחלק כל חלק בקובץ נפרד ואח"כ לחבר, או שאפשרי שבשבילי זה יותר נוח, להכניס הכל בקובץ אחד רק לחלק את זה ל5 חלקים, עכשיו איך אני יכול לעשות סימן כל שהוא שפה מתחיל חלק חדש האם אפשר לתת שם או לחלק בתיקיות כל חלק כדי שלא תקרא טעות לשים דף כסף בזהב או טעויות כאלו.
הנושאים החמים