כללי עזרה בעצה בעימוד חוברת באינדיזיין

• הוסף לסימניות
יש לי חוברת שאני עושה כל שנה וגם עכשיו צריך לעשות שוב כל השנים הייתי עושה את זה בקורל דרו, זה מחולק בפנים למדורים עם פרסומות חלק ראשון לפרסומת של דף שלם, חלק שני חצי דף, חלק שליש רבע, חלק רביעי דף זהב, וחלק חמישי דף כסף, אז כדי לא להתבלבל כשאני מכניס את הפרוסמות כל אחד למקומו הייתי עושה 5 קבצים ולכל אחד שמו,( דף שלם, חצי דף וכו') ואח"כ הייתי בסוף מחבר את הכל לחוברת שלימה בשביל הדפוס כמובן שבקורל זה לוקח הרבה זמן לעצב כל דף לעומת אינדיזיין,
אז השאלה מה הדרך הכי טובה לעשות זאת באינדיזיין האם גם פה יותר עדיף לחלק כל חלק בקובץ נפרד ואח"כ לחבר, או שאפשרי שבשבילי זה יותר נוח, להכניס הכל בקובץ אחד רק לחלק את זה ל5 חלקים, עכשיו איך אני יכול לעשות סימן כל שהוא שפה מתחיל חלק חדש האם אפשר לתת שם או לחלק בתיקיות כל חלק כדי שלא תקרא טעות לשים דף כסף בזהב או טעויות כאלו.

• הוסף לסימניות
אין שום בעיה לעשות הכל בקובץ אחד. הגם שגם באינדיזיין יותר טוב לעבוד על בוק BOOK.
בקשר למה שאתה מפחד שלא תעשה בטעות דף כסף בדף זהב. הייתי עושה איזה סימן לפני כל דף בתוך הטקסט, ומוחק לפני הסגירה. למשל לפני דף זהב הייתי שם סימן $, לפני דף כסף סימן% וכו'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;93952:
אין שום בעיה לעשות הכל בקובץ אחד. הגם שגם באינדיזיין יותר טוב לעבוד על בוק BOOK.
בקשר למה שאתה מפחד שלא תעשה בטעות דף כסף בדף זהב. הייתי עושה איזה סימן לפני כל דף בתוך הטקסט, ומוחק לפני הסגירה. למשל לפני דף זהב הייתי שם סימן $, לפני דף כסף סימן% וכו'.

בוודאי שאני הולך לעבוד על BOOK רק רציתי לשאול האם יש אפשרות לעשות סימן לדעת מאיפה מתחיל כל חלק, אני רוצה לחסוך זמן כי למשל יש 100 דפים ועדיין אין לי את כל הפרסומות ואני כל פעם מקבל ומכניס אז אני רוצה לעשות איזה סימן בכלל לכל דף האם אפשר לראות בPreview איפה מתחיל דף שלם איפה חצי איפה רבע כדי שאני יכול ישר לגשת לשם ולא לדפדף עד שאני מגיע לשם

• הוסף לסימניות
כמו שונתנו אמר, אין שום בעיה [ועדיף במקרה זה שלא תיוצרנה בעיות] לעשות כל חלק בקובץ נפרד עם שם נפרד ומתאים, ולצרף אח"כ הכל יחד בBook.
ככה אני נוהג כשאני רוצה להיות בטוח במה נכנס ובסדר הנכון.
גם אפשרויות המספור מגוונות ונוחות.

• הוסף לסימניות
בדיוק עכשיו סיימתי לעצב דבר כזה, וכמו שונתנו אמר, הוספתי לפני כל מדור ר"ת של המדור
ביהלום הוספתי D
זהב G
כסף S
וכן הלאה

• הוסף לסימניות
הזכירו פה את הנושא שצריך לעשות BOOK אני לא הבנתי מזה בכלל, ולמה אני צריך להגיע לזה בכלל, כל החוברת זה אותו גודל דף (חוץ מהכריכה שהולך להיות עם גלישה) מה שהזכרתי שהולך להיות כמה גדלים לא התכוונתי לגודל הדף אלא לחלוקת הדף דהיינו מי שמשלם יותר מקבל פרסומת בעמוד שלם, פחות- חצי עמוד זאת אומרת 2 אנשים עם 2 פרסומות שונות על דף אחד, מי שמשלם פחות רבע עמוד, פחות- שמינית וכן הלאה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מ_הלוי;94013:
בדיוק עכשיו סיימתי לעצב דבר כזה, וכמו שונתנו אמר, הוספתי לפני כל מדור ר"ת של המדור
ביהלום הוספתי D
זהב G
כסף S
וכן הלאה

זה הבנתי, אבל הבעיה היא שאין לי עדיין את כל הפרסומות ואני מקבל את זה במשך הזמן בינתיים יש לי רק חלק, אבל מה אני עושה על כמה דפים להגדיר כל מאסטר הרי כרגע אני לא יודע כמה דפים יהיה לכל חלק זה תלוי בכמות הפרסומות לכל מדור אז אם אני מחל מאסטר על 20 דף ובסוף יש לי רק 10 דפים מזה איך אני אמור לבטל את זה, או האם יש אפשרות לומר לו להחל את המאסטר בקבוצה הזאת ולא יותר??

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות בדף אב של כל קובץ את האות של המדור בצורה שהמודעה תכסה אותו וככה כל עוד שלא שמת מודעה אז זה יזכיר לך

• הוסף לסימניות
מה עם 2 השאלות האחרונות שלי, משהו יכול לעזור בבקשה

• הוסף לסימניות
את "דף האב"-המאסטר בלע"ז, אתה יכול להחיל ולבטל [להחיל דף אב אחר במקומו] בכל זמן שתחפוץ, כך שתוכל להחיל בסוף על כל עמוד לפי עניינו את דף האב המתאים.
אלא שיש לשים לב לשני דברים:
א. אם העיצוב של דף האב שונה במהותו [כגון מסגרות טקסט וכדו'] עלול לחול בלבול וחוסר סדר בשינוי מדף אב אחד למשנהו [זה יותר מתאים כאשר הרקע והצבע של העמוד שונה בלבד].
ב. אם נתקת פריטים מדף האב שהיה במקור תצטרך למוחקם מהעמוד עצמו [לא מדף האב] או לבקש בתפריט העמודים להסיר את כל הדריסות המקומיות או את הדריסות שנבחרו [לפי העניין]

את "דף האב" אתה מחיל בגרירה [בתוך חלונית העמודים- Pages בלע"ז] על פני העמוד או צמד העמודים שעליו אתה מעוניין להחיל אותו!

• הוסף לסימניות
עוד דבר:
בתפריט העמודים, כשאתה בוחר להוסיף עמודים, אתה תמיד יכול להגדיר: כמה עמודים להוסיף, אחרי איזה עמוד להוסיף ואיזה דף אב יחול על אותם עמודים [תמיד ניתן לשנות א"ז אח"כ].
אני למשל מעמד מידי פעם קובץ מסוים שמשלב מסוים בקובץ צריך לשנות לו לדף אב אחר, אז כשאני מגיע לאותו מקום, אני דוחף את הטקסט באנטר לתיבה הבאה [שבעמוד הבא], מוחק את כל העמודים שנשארו, מוסיף עמודים עם דף האב השני ומשרשר לו את כל ההמשך.

• הוסף לסימניות
התחלתי לחלק את הקובץ לפי מאסטרים ועל כל חלק אני הולך להחל את העימוד השייך, את המיספור עשית במאסטר נפרד אבל עכשיו נוצרה בעיה שהמספור נמצא מתחת למסגרות של כל המאסטרים איך אני עושה שזה יהיה עליון?

• הוסף לסימניות
לא העמקתי עד הסוף בבעיה,
אבל תנסה לעשות את המספור בשכבה נפרדת מעל שאר השכבות
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ayle;94047:
לא העמקתי עד הסוף בבעיה,
אבל תנסה לעשות את המספור בשכבה נפרדת מעל שאר השכבות
בהצלחה
אפשרי! אבל לא חייבים לעשות ממש שכבה נפרדת, מספיק לבחור את תיבת המספור ובקליק ימני להכנס לArrange [לא זוכר איך זה נקרא בעברית. אולי "סדר"?] ולהגדיר אותו שיבוא קדימה.
אם לא ניתן להגיע אליו, אפשר ל'העיף' אחורה את מה שמעליו, ולסדר כפי מה שצריך [יש ארבע אפשרויות: להעביר אחד אחורה; להעביר אחורה לגמרי; להעביר אחד קדימה; להעביר קדימה לגמרי]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסי;94052:
אפשרי! אבל לא חייבים לעשות ממש שכבה נפרדת, מספיק לבחור את תיבת המספור ובקליק ימני להכנס לArrange [לא זוכר איך זה נקרא בעברית. אולי "סדר"?] ולהגדיר אותו שיבוא קדימה.
אם לא ניתן להגיע אליו, אפשר ל'העיף' אחורה את מה שמעליו, ולסדר כפי מה שצריך [יש ארבע אפשרויות: להעביר אחד אחורה; להעביר אחורה לגמרי; להעביר אחד קדימה; להעביר קדימה לגמרי]

עשיתי כבר את זה אבל זה מגביה את המספור מעל עצם אחר רק באותו מאסטר אבל לא מעל כל המאסטרים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י zevUP;94053:
עשיתי כבר את זה אבל זה מגביה את המספור מעל עצם אחר רק באותו מאסטר אבל לא מעל כל המאסטרים
עד כמה שידוע לי, תצטרך להעביר את זה בכל המאסטרים [או להעתיק ולהדביק, אלא שאז ישאר לך אחד מוסתר ואחד גלוי. אני אישית לא אוהב את זה, לשיקולך]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י zevUP;94053:
תגיע לסדר ושם תבחר העבר לחזית, ולא העבר קדימה
ככה זה יגיע לך לעליון
יש לי בעברית, אבל אותו עיקרון זה בכל הגירסאות
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י katan;94102:
תגיע לסדר ושם תבחר העבר לחזית, ולא העבר קדימה
ככה זה יגיע לך לעליון
יש לי בעברית, אבל אותו עיקרון זה בכל הגירסאות
בהצלחה
נכון, לזה [ל"העבר לחזית"]התכוונתי ב"העבר קדימה לגמרי"! לא זכרתי איך זה נקרא בעברית.
כמו כן, "העבר אחורה לגמרי"="העבר לעורף".

• הוסף לסימניות
אני לא מבין מה קורה יצרתי באותה שכבה מאסטר למספור, את המאסטר הזה עשיתי אחרון, ואני רוצה שיחול על כל הקובץ, ואם אני לא נותן פקודה על איזה דפים להחיל זה לא עובד, האם יש אפשרות שיחול לבד על כל הקובץ או שכל פעם שאני מוסיף דפים אני צריך שוב ושוב להחיל את המספור על הדפים החדשים?

האם זה קורה בגלל שעשיתי מאסטר זה לאחרונה וחובה לעשות את זה ראשונה או שזה לא קשור, ועדיין אפשר לגרום שזה יחול אוטומטי על כל הקובץ

• הוסף לסימניות
משהו יכול לעזור לי בבקשה עם הבעיה הזאת, תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה