עזרה בתכנון יחידת דיור 18 מ"ר

• הוסף לסימניות
מצורף אופצייה ב' עם מידות שעשיתי אשמח לחוות דעת של המבינים...
המקום שמועד למיטות הוא 240 שזה 2 מיטות של 90 ושידה 60
מה שאומר שהמיטה הימנית תעמוד צמוד לחדר רחצה ולא יהיה אפשרי שם דלת לחדר רחצה.

בין דלת הכניסה לסוף המטבחון רשום 208
מקרר קטן אם אני זוכרת הוא ברוחב 65
ועוד 60 לפינה של המטבח
נשאר לצלע של המטבח 80
שזה בסדר אבל רחוק מהשרטוט

בנוסף לא מחושב בשרטוט קירות. שביחידה ככ קטנה כל סמ משמעותי.

חובה לשרטט בקנ"מ אמיתי עם כל הדיוקים.

• הוסף לסימניות
לא אהבתי שבכל השרטוטים רואים את המיטות מדלת הכניסה ליחידה, לכן ניסיתי בצורה שתהיה יותר פרטיות

1734509217760.png

• הוסף לסימניות
לא אהבתי שבכל השרטוטים רואים את המיטות מדלת הכניסה ליחידה, לכן ניסיתי בצורה שתהיה יותר פרטיות

צפה בקובץ המצורף 1850010
אין מקום לארון...

מצורפת סקיצה אפשרית
את מכונת הכביסה אפשר לשים מתחת לכיריים
לפרוג.JPG
סקיצה נוספת עם נישה לכביסה
כדי לחסוך שטח יצטרכו לעשות זכוכית אטומה באחורי המקלחון ודלת נגרות לפני המכונה
יש גם מקום לעמודון ספרים רוחב 60 -מאחורי דלת הכניסהלפרוג2.JPG

• הוסף לסימניות
המסקנה שלי מכל התגובות כאן, שכדאי לשלם כמה שקלים לאיש/אשת מקצוע, שיישמעו ממך בצורה ברורה מה את רוצה, יסבירו לך מה את יכולה ומה כדאי.
לפעמים מלחסוך רק מפסידים.

• הוסף לסימניות
אני שילמתי לאשת מקצוע...
אבל כנראה שזה לא עשה את העבודה מספיק טוב....
ב"ה בזכות כל התגבות כאן אני מקבל רעיונות ממש טובים.
תודה רבה לכולם
אשמח לעוד הערות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה