• הוסף לסימניות
עבדה קשה המעצבת! (y)
יפה מאד.
תתחדשו.

• הוסף לסימניות
ורק הצעה קטנה: את הנישה מתחת לחלון בחדר בחדר שסמוך לח.אמבטיה תמלאו באבן או בריהוט עד לגובה שיהיה לכם קל לנקות ( או עד גובה החלון)

• הוסף לסימניות
לא מפריע לך שהמטבח כ"כ פנימי? מקובל לחלק את החלל לציבורי ופרטי, פה בתכנון יש ערבוביה בין החללים.

• הוסף לסימניות
לא מפריע לך שהמטבח כ"כ פנימי? מקובל לחלק את החלל לציבורי ופרטי, פה בתכנון יש ערבוביה בין החללים.

נכון, אבל היא ציינה שזו תוכנית סופית (אחרי התלבטויות רבות ואילוצים שונים) ורק רצתה להודות לכולם:
תודה לכולם,צפה בקובץ המצורף 2100740זו התכנית הסופית

• הוסף לסימניות
לא מאמינה שעדיין כותבת פה אמנם כתבתי סופית אבל אני לא מפסיקה להתלבט,
פתאום נורא הפריע לי הסמיכות של החדר הורים למטבח והרעש התמידי שיהיה לי עם הקיר הגובל למטבח,
וגם כי הפתח מהמסדרון ולא מהסלון כמו שתכננתי שיהיה מההתחלה,
האופציה השניה היא להעביר את המטבח לחדר בכניסה נראה לי רעיון של @ilan p
יש שם חלון גבוה רוחב 60 מאחורי העמוד, (מ. שרות אני לא רוצה לאחד למטבח)
נראה לכם יותר ראלי - כי המטבח שם ממש מצומצם.........
(את החצי חדר המשורטט שצמוד לסלון כרגע לא בונה אלא מאחדת עם הסלון ובעתיד אני ארים שם קיר גבס לפי הצורך, כ"כ סוף הסלון והחצי חדר הם סוכות)מה נראה לכם עדיף התכנית הנ"ל או לעבוד על התכנית הזו?
(אילו דברים פחות קריטיים)
תודה ענקית אין לכם מושג כמה הדברים שהגבתם עזרו לי !
צילום מסך 2025-11-13 232024.jpg

• הוסף לסימניות
באמת יותר נכון שחדרי השינה מרוכזים בנפרד מהחלל הציבורי.
נכון שלמטבח אין חלון גדול,אבל אם בסלון יהיה חלון גדול מאד זה יתן גם אור ואויר למטבח

• הוסף לסימניות
התכנון הרבה הרבה יותר מוצלח.
את יכולה לשבור את הקיר ליד הפינת אוכל. גם יהיה יותר מקום לשבת, אפשר לתכנן דלפק נחמד, וגם יכנס לך יותר אויר מהסלון.
גם הכיור ליד השירותי אורחים הייתי מעבירה איפה ששמת את המקפיא, ומזיזה את המקפיא קצת לכוון הדלת. את החדר את יכולה להגדיל ולאחד עם השרותי אורחים, כך החדר יגדל, ופתח תוכלי לעשות מכוון הסלון - פרוזדור. את השרותים להזיז על חשבון הארון כניסה שיכול להתקטן.
הייתי מוסיפה דלת למעבר למרפסת שרות מהמטבח. מאוד נוח. (-אישית, אני אוהבת פח לא בארון, כך תוכלי לשים במרפסת שרות)
1763313104573.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תודה על התגובות,
באמת הלכתי לעשות הדמיה וכעת זה נראה הרבה יותר טוב,
אבל עכשיו אני קצת בברוך לגבי התכנון מטבח- אני לא יכולה לעשות שיש משני צידי העמוד כי לא תיהיה לי כך גישה אל החלון,
אז אם יש לכן רעיונות לגבי התכנון המיטבי אני אשמח,
מעדיפה כן שתיהיה איזו הפרדה של הפינת אוכל מהסלון וכן שיהיה נח לבית עם ילדים,
יודעת שכנראה אצטרך לוותר על מזווה,
נראה לכם ריאלי תכנונים כאלו - להעביר את האמבטיה לצד השני ולעשות אותה באורך 150 ולא 170 כמו שעכשיו ואז אגנוב משם 20 ס"מ למטבח
כ"כ את השירותים אני לא יכולה להזיז בגלל הצנרת וכן אני רוצה שהמראה בכניסה יהיה כמה שיותר פתוח ולא פרוזדורי, שוב תודה על הכל!
שינוי 21-.jpg
שינוי על 21.jpg

• הוסף לסימניות
הסטנדרט באמבטיה זה 160, לא 170, וזה בהחלט בסדר 150 ס"מ

• הוסף לסימניות
@ר גן עדן

כמה הכיור יכול להצמד לקיר?
האדריכלית שלי לא מעצבת ונראה לי ש10 ס"מ בין קיר לכיור זה לא פרקטי מצד שני יש עמוד

ובגלל העמוד המעצבן במטבח שתוקע לי את הזוית לחלון אין לי אופציה לעשות שיש רצוף בין שתי הזוייות,
יש לך רעיון כיצד לתכנן את זה?
אולי להעביר את המזווה לכניסה לבית,
חשוב לי משטחי עבודה נוחים והפרדה בין סלון למטבח מעדיפה שולחן וכיסאות נייד
תודה
ב.jpg
יםאשמח אם תוכלי לעזור לי בזה,ממש מתלבטת מה כדאי ואיךהמקרר אני חייבת לשים במיקום הנוכחי אחרת זה יחנוק לי את האזור של החלון
א.jpg
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה