עזרה עזרה בתרגום הטקסט מאנגלית

• הוסף לסימניות
בתמונה זו רואים את שלבי הענבים, מישהו יכול לתרגם לי מאנגלית מה זה כל שלב לפי האותיות באנגלית (A,B,C,D) בתמונה ובטקסט שמצוטט ?
1750955852005.png

Fig. 1.
Wild-type V. vinifera inflorescence, flower, and grapes. (A) Fully expanded inflorescence just before anthesis (bar=1 cm). (B) Side view of a flower bud (petals partially removed) just before anthesis displaying petal cap (Pe), folded anthers (An), and ovary (Or) (bar=1 mm). (C) Fully opened flower (bar=1 mm). (D) Berry cluster 6 weeks after flower set (bar=1 cm).

• הוסף לסימניות
כי הוא מחרטט, אני רוצה תרגום אנושי שיודע מה הוא כותב
ניסית והוא מחרטט?
כי אני משתמשת אתו המון (מתוך עצלות, לא מתוך אי ידע בשפה)
ולא נתקלתי בשיבושים משמעותיים.
זה לא כמו בקשת מידע וכו'

• הוסף לסימניות
ניסית והוא מחרטט?
כי אני משתמשת אתו המון (מתוך עצלות, לא מתוך אי ידע בשפה)
ולא נתקלתי בשיבושים משמעותיים.
זה לא כמו בקשת מידע וכו'
טוב אז את יכולה לעזור ?
אני אשאל אותו, והביא את התרגום לכאן, ואת תעברי על התרגום שלו ותכווני לי אם זה נכון לא נכון ?
אפשרי ? זה בסדר מצידך ?

• הוסף לסימניות
זה מה שקלוד תירגם לי
זה נכון ?
איור 1. תפרחת, פרח וענבים של V. vinifera זן פראי. (A) תפרחת מורחבת לחלוטין ממש לפני הפריחה (קנה מידה=1 ס"מ). (B) מבט מהצד של ניצן פרח (עלי הכותרת הוסרו חלקית) ממש לפני הפריחה, המציג כובע עלי כותרת (Pe), אבקנים מקופלים (An), ושחלה (Or) (קנה מידה=1 מ"מ). (C) פרח פתוח לחלוטין (קנה מידה=1 מ"מ). (D) צביר גרגרי ענבים 6 שבועות לאחר קשירת הפרי (קנה מידה=1 ס"מ).

• הוסף לסימניות
איור 1. תפרחת, פרח וענבים
מסוג בר של V. vinifera .
(א) תפרחת מורחבת במלואה ממש לפני הפריחה (פס=1 ס"מ).
ב) מבט צד של ניצן פרח (עלי כותרת הוסרו חלקית) ממש לפני הפריחה, המציג כיפת עלי הכותרת (Pe), אבקנים מקופלים (An) ושחלה (Or) (פס=1 מ"מ).
(ג) פרח פתוח לחלוטין (פס=1 מ"מ).
(ד) אשכול פירות יער 6 שבועות לאחר הפריחה (פס=1 ס"מ).

• הוסף לסימניות
איור 1. תפרחת, פרח וענבים
מסוג בר של V. vinifera .
(א) תפרחת מורחבת במלואה ממש לפני הפריחה (פס=1 ס"מ).
ב) מבט צד של ניצן פרח (עלי כותרת הוסרו חלקית) ממש לפני הפריחה, המציג כיפת עלי הכותרת (Pe), מאבקים מקופלים (An) ושחלה (Or) (פס=1 מ"מ).
(ג) פרח פתוח לחלוטין (פס=1 מ"מ).
(ד) אשכול פירות יער 6 שבועות לאחר הפריחה (פס=1 ס"מ).
זה תרגום אנושי של מישהו שיודע אנגלית או בינה מלאכותית ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה