כללי עזרה דחופה באינדזיין

• פותח הנושא pink
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הבאתי לאינדזיין דפים מאילוסטריטור מעוצבים. שאני סוגרת את הקובץ יש לי ריבוע בצד הדף כאילו מהדף הקודם. באינדזיין לא רואים את זה רק בסגירה, משהו מכיר את הבעיה??????

• הוסף לסימניות
איך הבאת את הקובץ. איך סגרת.
אולי זה רק תצוגה של PDF?

צריך עוד פרטים, או צילום מסך.

• הוסף לסימניות
שמרתי באילוס' ב PDF והבאתי לאינדזיין דרך place באינדזין הכל בסדר.
עשיתי export ל PDF ויש ריבועים... הדפסתי כדי לראות אם זה רק תצוגה אבל זה יוצא בהדפסה.

• הוסף לסימניות
אגב, אני אישית מעדיף להוציא קובץ AI מאילוס לאינדי.
רגע אחד, מה הכוונה ריבוע בצד הדף כאילו מהדף הקודם?
שוליים פנימיים? יש בליד פנימי.

• הוסף לסימניות
מצו"ב הקובץ, תודה על העזרה!!!

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 183.6 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
בכל מקרה זה לא ייראה בהדפסה.
בכלל, בקובץ הזה, שוליים זה מיותר.
יש לקובץ שוליים (פנימיים). ואפשר לתת הגדרה שלא יהיה שוליים פנימיים או שבזמן הייצוא לא להכניס את השוליים הפנימיים.

• הוסף לסימניות
עוד משהוא קטן, מה יש כאן להביא מאילוסטרטור?

• הוסף לסימניות
הסימני חיתוך לא יצאו פה, אבל יש עמודים שזה קרה אבל מחוץ לדף אז זה לא מפריע, אבל בדף הזה זה בתוך הדף.
מי אמר שזה בתוך השוליים הפנימים???

• הוסף לסימניות
שאלתי שאלה:
יש בליד?

• הוסף לסימניות
לא צריך כאן אילוסטרטור, זה עבודה שהמשכתי ממשהי, גם אני מלכתחילה הייתי עובדת על האינדיזין.

• הוסף לסימניות
כן, יש בליד. אבל הריבוע בתוך הבליד.
סגרתי כקובץ AI אמנם זה הגיע עם רבוע אבל יותר קטן, כך שזה לא נכנס לתוך הדף
ב"ה!!! תודה על העזרה! אין מילים!

• הוסף לסימניות
בבקשה תוציאו PDF עם 2 סימני חיתוך:
קרופ ובליד.

• הוסף לסימניות
אני מנסה.

• הוסף לסימניות
הוצאתי, הבליד הוא חיצוני, לא פנימי
אם הבנתי נכון.... :)

• הוסף לסימניות
אם הסתדרת, והבנת את רעיון מבנה האינדזיין, בבליד, דף ושוליים פנימים.
לא צריך להעלות הנה PDF עם סימני חיתוך.

• הוסף לסימניות
הסתדרתי, לא יודעת איך... מבינה את מבנה הדף באינדזיין, אבל כלום לא השתנה. הייתי רוצה להבין למה כוונתך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה