עזרה דחופה בבקשה: מה הם (ג'ימייל) רוצים ממני

• הוסף לסימניות
מה קרה? למה פתאום אי אפשר להיכנס לחשבון הג'ימייל שלי? לא הבנתי גם אחרי שלחצתי על "עזור לי להבין":(
זה דחוף לי... תודה!

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 198 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
1. תבדוק שהשעה והתאריך במחשב מכוונים.
2. תנסה דפדפן אחר יתכן שזו הגדרה בהגדרות האבטחה של הדפדפן בו אתה משתמש.

• הוסף לסימניות
קשור לרימון / אתרוג
תפני אליהם.

• הוסף לסימניות
אולי שיחזור יעזור?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהמי גרינשטיין;1169940:
1. תבדוק שהשעה והתאריך במחשב מכוונים.
2. תנסה דפדפן אחר יתכן שזו הגדרה בהגדרות האבטחה של הדפדפן בו אתה משתמש.
1. חוץ מהפרש של 3 דקות בין הזמן של המחשב שלי לזמן של פרוג הכל תקין..
2. לא שיניתי דפדפן בשנה האחרונה. יכול להיות שמשהו בכרום השתבש פתאום?

• הוסף לסימניות
ניסיתי להיכנס לג'ימייל דרך גוגל, וזה נחסם ע"י הסינון (נטצח, כאמור). מה הסיפור?? (שלחתי להם שאלה, אבל אין לי אפשרות לקרוא את התשובה, זולת לנסות שוב ושוב לפתוח את הג'ימייל...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י david48483;1169966:
תבדוק את התאריך במחשב
תתקין את הקובץ הזה
ותנסה להשתמש אם הקישור הזה https://mail.google.com/mail/
התאריך במחשב בסדר גמור. עשיתי כדבריך - ושב ורפא לו, לג'ימייל...
ברכות יחולו על ראשך! ברוך רופא חולים:)
(המוזר הוא שבצאת השבת הג'ימייל עבד בלי בעיות, ורק לפני שעתיים הוא השתבש.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה