- הוסף לסימניות
בלי להוריד ממעלת הנ"ל, אנשים חושבים שהוא פסיכיאטר או משהו בסגנון.הוא עונה בלילות במקרה הצורך, ויש לו את כל המידע מה לעשות
או אם בכלל צריך לעשות או שאפשר ללכת לישון אחרי 2 פרקי תהילים
הוא לא.
בלי להוריד ממעלת הנ"ל, אנשים חושבים שהוא פסיכיאטר או משהו בסגנון.הוא עונה בלילות במקרה הצורך, ויש לו את כל המידע מה לעשות
מסכים שנכון ליצור קשר עם איש מקצוע או מומחה שיכוון,תתקשרו לרב חנניה צולק.
052-5809000
בסערת נפש לא לוקחים בקלות מילים כמו בא לי לרצוח וכו'.
נותנים לזה התייחסות מלאה
הוא עונה בלילות במקרה הצורך, ויש לו את כל המידע מה לעשות
לא מבין איך נותנים כאן עצות של קלונקס או קבצי שמע להרפייה כשלא ראו את הבחור בעצמו.
זה סוג של פיקוח "נפש" ממש.
בהתחשב בצורך בזמינות מיידיתבלי להוריד ממעלת הנ"ל, אנשים חושבים שהוא פסיכיאטר או משהו בסגנון.
הוא לא.
אז להוי ידוע : הרב חנניה צולק הוא לא פסיכיאטר!!!בלי להוריד ממעלת הנ"ל, אנשים חושבים שהוא פסיכיאטר או משהו בסגנון.
הוא לא.
יש מספיק מוקדים שמיועדים לעזרה ראשונה נפשית ויושבים בהם אנשים שמוכשרים לכך, שזמינים יותר מאדם אחד, ובשונה ממנו גם הוכשרו לכך באופן רשמיבהתחשב בצורך בזמינות מיידית
הוא מבין מספיק לכל הדעות - כך שאם הוא זמין כעת - הוא יכול לכוון להתנהלות נכונה
כמו שכתבתי זה לא נכון.יש מספיק מוקדים שמיועדים לעזרה ראשונה נפשית ויושבים בהם אנשים שמוכשרים לכך, שזמינים יותר מאדם אחד, ובשונה ממנו גם הוכשרו לכך באופן רשמי
(זאת מבלי לפגוע ח"ו ברב צ'ולק, שעזר לנו באופן אישי הרבה יותר מפעם אחת)
עם הרגליים למעלה...?אפרופו קלונקס אפשר גם לקשור אותו עם היידים והרגליים לקיר.
רק מישהו מוסמך יכול לתת תרופות
אם יש פתרון אחר למה להגיע לשם?
קלונקס זה כדור להרגעה מיידית ללא תופעות לוואי עם השפעה למס' שעות,לא נותנים תרופות סתם!
אפשר לנסות ליצור לו חבר שיתחבר אליו שיפרוק לו את מה שעבר מנסיון זה עובד ,רק לפרוק זה מקדם מאוד!!!
אם ההתקף ממש חזק (או לקחת 2 כדורים)עם הרגליים למעלה...?
אגב, באמת אפשר לקחת 2 כדורים.. (של 0.5 מ"ג)אם ההתקף ממש חזק (או לקחת 2 כדורים)
פוסט חשוב ותודה על הכנות,אז להוי ידוע : הרב חנניה צולק הוא לא פסיכיאטר!!!
אבל הוא איש שמנהל את הארגון חסד (האמיתי והיחיד) והגדול בארץ
והוא נותן את המספר האישי שלו לכל פונה
ולכן אם מתקשרים אליו ב2 בלילה , הוא יודע למי ללכת עכשיו או שהוא יכול לקחת את האחריות אם לא צריך ללכת.
אף אחד מכל המציעים של הרעיונות של קימוטי נייר, טיול בחשיכה, מוזיקה להרפייה, או גלגולי ראש לא לוקח אחריות מלאה על ההצעה שלו
והרב צולק כן לוקח.
בתור אחד שעונה באחד מקווי היעוץ הרגשיים,
ויכול להיות שאם תתקשרו עכשיו אני יענה לכם
אני טוען שזה לא נכון להתקשר אלינו במקרה כזה!
אנחנו טובים למי שאין לו איך להסתדר בצורה טובה ומעין עזרה ראשונה
אבל כמו שתדעו ללכת לבית חולים במידת האפשר ב2 בלילה , ורק אם אין לכם אפשרות תגשו לשכן החובש בהצלה
הוא הדין לכאן
בשורות טובות
ברור לכל בר דעת שעדיף לפנות לאדם בעל נסיון ואחריות כמו הר' צ'ולק אלף מונים על פני כל מוקד שאין לך מושג מי עונה לטלפון, בטח אם מדובר בחירום.יש מספיק מוקדים שמיועדים לעזרה ראשונה נפשית ויושבים בהם אנשים שמוכשרים לכך, שזמינים יותר מאדם אחד, ובשונה ממנו גם הוכשרו לכך באופן רשמי
(זאת מבלי לפגוע ח"ו ברב צ'ולק, שעזר לנו באופן אישי הרבה יותר מפעם אחת)
תודה,כעיקרון, מי שהביא לי את הקובץ אמר לי כשצריך תתן, זה לא משהו שאמור להתפרסם.
בכנות: אני עושה כרגע מה שאמרו לי בלי ממש לדעת למה.
מיון רגילמיון פסיכיאטרי? פחות נראה לי הכיוון. חויה מפוקפקת למי שלא צריך אותה.
אם כבר קו של עזרה ראשונה נפשית- ולשאול אם נראה שצריך מיון.
לא נראה לי שזו כוונתותודה,
מה הכוונה צורך?
מדובר בזכויות יוצרים?
לא ממש הבנתי מה אתה כותבלא נראה לי שזו כוונתו
אולי כדי לא לפרסם את זה בישיבה שם.
בכל אופן, ההרפיה נמצאת כאן ביוטיוב
מאוד מקצועי.
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
כן.פתוח בנטפרי?
אני לא מעלה את הקובץ כרגע למי שלא צריך.לא ממש הבנתי מה אתה כותב
איזה ישיבה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים