עזרה עזרה דחופה ביותר!!!!! כל אחד יכול ----

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
סליחה לכל המסבירים מהו הנוביגוד.
העץ הזה לא נפל סתם כך לצאר ניקולאי בראש. (או לאחד מחבר מרעיו)
זה הגיע מתוך כוונה לתת תחליף לעם - שעד אז הכירו וחגגו ואהבו את חג המולד, והיה קשה להם לוותר על העץ הקישוטים והמתנות.
אז הם החליטו לחגוג את תחילת השנה עם עץ קישוטים ומתנות. (מעניין מאיפה בא להם הרעיון..?)
הסממן הזה הוא נוצרי מובהק, וזה שהוא 'נופל' ב'מקרה' בחג המולד - בגלל תחילת השנה האזרחית - אתם יכולים לספר לסבתא.

• הוסף לסימניות
אני בנטפרי.
דרך הקישור הזה אפשר להצביע:
http://mynetrishon.co.il/חדשות/יוזמה-להצבת-עץ-אשוח-ברחבת-העירייה-הצביעו-והשפיעו-327512/8

אחר כך אפשר להכנס דרך גלישה בסתר ולהצביע שוב אינסוף פעמים. (כל פעם לפתוח כרטיסה חדשה. ולחכות בסבלנות עד שההצבעה נקלטת)
אפשר פשוט לרענן את הדף וזה עובד שוב

• הוסף לסימניות
אני ממש בהלם!!!
רק 28% מצביעים נגד???????
עם ישראל, איפה אתם???

אני לא רוצה לדמיין מה יקרה אם יוצב לו העץ הזה...
ה' ירחם עלינו.

• הוסף לסימניות
אני בנטפרי.
דרך הקישור הזה אפשר להצביע:
http://mynetrishon.co.il/חדשות/יוזמה-להצבת-עץ-אשוח-ברחבת-העירייה-הצביעו-והשפיעו-327512/8

אחר כך אפשר להכנס דרך גלישה בסתר ולהצביע שוב אינסוף פעמים. (כל פעם לפתוח כרטיסה חדשה. ולחכות בסבלנות עד שההצבעה נקלטת)
אלף תודות!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מישהו יודע מה זה אומר, שכתוב שם '0 הצבעות'? וגם כתוב על הריבוע של ה'בעד' ו'נגד' בקישור הנ"ל: 'pixabay צילום המחשה' - האמנם ההצבעות שלי נקלטות? (לחצתי כבר עשרות פעמים והזעקתי את כל משפחתי שיש להם גישה לאינטרנט להיחלץ חושים להסיר חרפה מישראל) ואיפה אפשר לראות את אחוזי הבעד והנגד?

• הוסף לסימניות
הכתבה וההצבעה הזאת לא מחייבים אף אחד כלום.
זה שייך לynet האנטיים..
לא משנה מה תצביעו, אף אחד לא מבטיח תוצאות אמת.
וזה לא מחייב את העיריה, זה כן כלי לנסות להשפיע על העיריה.

ולא, לא הצלחתי להצביע בנטפרי. הדף עולה אבל לא ניתן להצביע ולא רואים תוצאות.

• הוסף לסימניות
שנכנסתי לשם בהתחלה היה 78 אחוז בעד עכשיו 70 בעד -
תמשיכו ככה!!!

• הוסף לסימניות
גם בירושלים מקימים אשוח ענקי ליד אונקא

• הוסף לסימניות
לא נראה לי סביר שהעיריה תציב משהו חדש שמפריע לאנשים רבים בגלל כתבה זו או אחרת. אם הם לא ישימו כלום זה לא יפריע לאף אחד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה