בן ציון הלמ
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
לצערי נראה לי שראש עיר יכול למנוע מלכתחילה,יש ראש עיר חדש, בטוח שזה יבוטל.
אבל לא יצליח לבטל.
לצערי נראה לי שראש עיר יכול למנוע מלכתחילה,יש ראש עיר חדש, בטוח שזה יבוטל.
מוזר - אצלי זה נראה כך (ואפילו כתוב פה 0 הצבעות):רואים את אחוזי ההצבעה על המלבן עצמו
נכון לעכשיו 32 נגד ו68 בעד
ממש מוזר אצלי כתוב שיש כ 60000 הצבעות....מוזר - אצלי זה נראה כך (ואפילו כתוב פה 0 הצבעות):צפה בקובץ המצורף 411848
תודה. עובדנפתח בנטפרי, תצביעו מכאן (אי אפשר להצביע ישירות, אלא רק אם זה iframe)
http://mynetrishon.co.il/חדשות/יוזמה-להצבת-עץ-אשוח-ברחבת-העירייה-הצביעו-והשפיעו-327512/8
אצלכם רואים מספר הצבעות?תודה. עובד
יישר כוח! פה אכן רואים...
אם לא עשית בגלישה נסתרת, בכל מקרה אי אפשר לעשות 80 פעמים... ואם כן עשית, אז בכל מקרה אפשר להצביע עוד...הופס - עכשיו זה לא נותן לי להצביע שוב! מה קרה? האם זה אומר שכל 80 הפעמים שעשיתי 'נגד' לא תפסו?![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים