עזרה דחופה בנקסט

• הוסף לסימניות
עשיתי הזמנה ומשום מה בקטע של אישור האשראי הוא מודיע לי שיש תקלה ולנסות מאוחר יותר. ניסיתי כך מספר פעמים.
כבר הזמנתי אצלהם פעם אחת ואז לא היה לי שום בעיה עם האשראי.
יש אולי קשר לקוד אשראי שאין לי? ומהיכן אני אמורה לקבל אותו?

• הוסף לסימניות
האשראי שלי הוא של אמריקן אקספרס, מישהו נתקלה פעם בבעיה?

• הוסף לסימניות
כתבו כאן פעם שניתן לעשות הזמנה ללא קוד אשראי רק פעם אחת... אין לי מושג על מה מדובר, (לא הזמנתי שם מעולם) אבל ככה רשמו כאן בעבר....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;1117329:
כתבו כאן פעם שניתן לעשות הזמנה ללא קוד אשראי רק פעם אחת... אין לי מושג על מה מדובר, (לא הזמנתי שם מעולם) אבל ככה רשמו כאן בעבר....
לא נראה לי שיש קשר
כי בשלב של הפרטי כרטיס אשראי הוא לא מבקש ממני קוד.

• הוסף לסימניות
יש חניות שלא מקבלות אמריקן אקספרס - העמלה יותר גבוהה מכרטיסים אחרים
אבל לא נשמע לי שרשת גדולה כמו נקסט לא תקבל.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Splash Design;1117423:
יש חניות שלא מקבלות אמריקן אקספרס - העמלה יותר גבוהה מכרטיסים אחרים
אבל לא נשמע לי שרשת גדולה כמו נקסט לא תקבל.....
נכון
ולפני תקופה כבר עשיתי אצלהם הזמנה עם אותו כרטיס אשראי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה