כללי עזרה דחופה! גרפים בשני צבעים

• הוסף לסימניות
אני צריכה לעצב ספר מ2 צבעי פנטון, הספר מכיל גרפים שנעשו באקסל (לא על ידי).
כל הגרפים כרגע הם פרוצס. כמה שחיפשתי באקסל עדיין לא מצאתי אפשרות לצבוע בפנטון.
את הספר כולו אני מעצבת באינדי' כמובן.

ובבקשה, עזרתכם האדיבה, מהי הדרך הכי טובה להפוך את הגרפים ל2 צבעי פנטון? באילוס'? ואם כן, איך?
זה דחוף לי ואני כבר אחרי שעות של חיפושים.

תודה

מצרפת דוגמא איך זה אמור להיראות.

קבצים מצורפים

• perek 5.pdf
    KB 472 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
גלגל הצבעים בסרגל למעלה: Recolor Artwork
בחלון שנפתח, Preset לבחור 2 Color Job
בחלון הנוסף Library לבחור בפנטון (לדוגמה Pantone Solid Coated)

• הוסף לסימניות
תודה רבה, ניסיתי ויצא מצוין.

ואם כבר אז שאלה נוספת...
כשאני בונה ספר ב2 צבעים, חייב להיות 2 צבעי פנטון או שאפשר שחור + פנטון?
תמיד בניתי ב2 פנטונים אבל הפעם התחלתי עם שחור ופנטון ואין לי סבלנות להחליף.

ושוב תודה

• הוסף לסימניות
בעקרון אפשר.
(הדפוס עושה הפרדת צבע, איזה צבע פנטון הוא מכניס, זה כבר עניין שלו. ובמילים פשוטות יותר, זה שהשתמשת בפנטון כתום, לא אומר שאחרי שעשית את כל העבודה, את לא יכולה להתחרט ולהחליט שאת רוצה שהפנטון יהיה בורדו. הוא מכניס למכונה הצבע שאת רוצה)

• הוסף לסימניות
רק בעקרון? כלומר עדיף לבנות ב2 צבעי פנטון מלכתחילה?

• הוסף לסימניות
יותר מקצועי. לא מחייב.
(אולי יהיה איזה דפס זקן שיגיד לך שלא יודע איך מסתדרים עם זה)

• הוסף לסימניות
אני הרבה משתמשת גם באפשרות של 2 צבעי יסוד שאני מערבבת בחלון הcolor
(להזהר שלא יתערבב אפילו אחוז אחד מ-2 הצבעים האחרים),
כך את יכולה לערבב ביניהם באילוסטריטור.
למשל: שחור + ורוד
ואז את יכולה לקבל בורדו.

וכמו ש"ונתנו" כתב, זה לא אומר שבסוף נדפיס ורוד,
זה יכול להיות כתום, תכלת או כל צבע אחר שהלקוחה תבחר.

• הוסף לסימניות
תודה רבה. עזרתם לי מאוד.

אלך על הבטוח, 2 צבעי פנטון. אם בכל זאת אתקל באיזה דפס זקן :p

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה