- הוסף לסימניות
א. להבין שאם זה ככה, אז ככה זה ימשך - יש אנשים שפחות נעים להיות שכנים שלהם.שלום וברכה,
אני סובלת מרעש נוראי מהשכנים מלמעלה!!!! דפיקות רעשים קפיצות חבל וגומי ברמה שאנחנו לא יכולים לישון ערב שבת בצהריים גם לא סתם ביום יום אחה"צ גם סבל נוראי במשך כל שעות היממה הם משפחה עם 15 ילדים משפחה שההורים לא משגיחים עליהם יתר על המידה ילדי רחוב אין להורים שום שליטה עליהם!! ואין עם מי לדבר אנחנו ניסנו בטובות וברעות (שנזמין משטרה וכולי) להסביר להגיד ושום דבר לא עוזר הרעשים הקפיצות והרעש לא מפסיקות!!!!!!!
למישהו יש רעיון מה אני יכולה לעשות???????????
אין לי שום דרך לעבור דירה אם כן אז רק לעיר אחרת..... המחיר של הדירה מציאה אני לא אמצא דירה במחיר הזה ובגדול הזה בירושלים......
דחוף דחוף דחוף!!!!!!!!!!!! אני ובעלי פשוט משתגעים!!!
אשמח לרעיונות עצות או כל דבר שיכול לעזור לנו תודה רבה!
ב. לעבד את הרגשות - זה מאת ה', הם רק שליחים, זה גזירה, ניסיון אולי עונש מגלגול אחר,
לקבל באהבה, להרגיש שזה צער במקום משהו אחר.
ג. להגיד כל יום פרק ז' בתהילים - ר' האי גאון מביא שזה עוזר שאנשים לא יוכלו לגרום לך נזק.
ד. כשיש רעש ממש חזק, לצאת מהבית.
ה. בשעות היום להדליק כל חי מיוזיק, יש שם מוזיקה נעימה.
ו. להאמין שהכל מה' ולהתפלל, ה' יכול לשנות הכל.
ז. לזכור שבכל מקום יש דברים שקצת מפריעים, ולמצוא פתרונות שאפשר ליישם,
כמו לסגור חלונות, להדליק מזגן, לשים מאוורר (הרעש שלו מערבל את הרעש מבחוץ)
ח. יש פתרון שקצת יכול לעזור אם בעלך טוב בבניה וזה לעשות בידוד, מצמר סלעים, וגג מעץ
כמו צימר לחדר שינה. (ליצור כמו אולפן, תתייעצי אם אנשים שהכינו אולפן בבית)
ט. ממש מזדהה כי גם אני סבלתי מכמה וכמה שכנים שהיו להם בעיות קשות, תופים/ חמולה וצרחות בחוץ
בעיות נפש שזה ממש מפחיד לשמוע, גן שהתנהל בחוץ ועוד, וב"ה עם תפילות במשך הזמן יש שיפור ושינוי.
י. בשום פנים ואופן לא לערב משטרה זה מסירה וזה דבר חמור, אם יש צורך לפנות לרב.
י"א. לקבל החלטה קשה - לעזוב, להתייעץ לפני עם סמכות תורנית עם ס"ד, לפעמים עדיף איכות חיים,
והשינוי יכול להיות לטובה.
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //