- הוסף לסימניות
אני סובלת מרעש נוראי מהשכנים מלמעלה!!!!
יש לי הרגשה שזה קשור...המחיר של הדירה מציאה
אולי תקנו להם שטיח מבודד לכל הבית
כמה שיעלה, נשמע לי שווה
אני סובלת מרעש נוראי מהשכנים מלמעלה!!!!
יש לי הרגשה שזה קשור...המחיר של הדירה מציאה
אשמח לקישור כזה...אין לי כרגע קישור אבל יש באלי אקספרס
מכשיר שמרעיש לשכנים למעלה (בלילה כמובן)
מידה כנגד מידה
זה לא רעש סביר זה דפיקות כמו שבונים לך מעל הראש בכל שעות היממה!!!מי שבא לגור במקום חרדי הגיע על דעת זה שיש לכלוך ורעש מהילדים ובניה בכל שעות היממה
מי שמפריע לו שילך לגור במושב
זה המסקנה אליה הגענו לאחר שנים של סבל ורעש בלתי נסבל בכל שעות היממה
ואין יותר מה לעשות בנידון רק לדעת שזה כפרת עוונות וזה בא במקום צער הרבה יותר גדול שהיה מגיע לנו
ולומר תודה להשם יתברך בלי סוף
אם יש שכנים מעליהם.
תבקשו שבת אחת שהשכנים נוסעים את הדירה שמעל, ותנעימו להם את הלילה
כואב מאוד שבציבור שלנו חסר מאוד התחשבות ורגישות בענייני בן אדם לחברו
לאלה שחושבים שזה רק בציבור שלנו: אני גרה בשכונה חילונית, רובם מבוגרים. ויש פה רעש בלי סוף. נכון, הרעש סגנון אחר, אבל מבטיחה לכם שעדיף לכם שהילדים שלכם ישמעו רעש של משפחה חרדית ולא את מה שאני שומעת כאן: מוזיקה בווליום הזוי בלי סוף, נערים בלילות וכו'מי שבא לגור במקום חרדי הגיע על דעת זה שיש לכלוך ורעש מהילדים ובניה בכל שעות היממה
מי שמפריע לו שילך לגור במושב
זה המסקנה אליה הגענו לאחר שנים של סבל ורעש בלתי נסבל בכל שעות היממה
ואין יותר מה לעשות בנידון רק לדעת שזה כפרת עוונות וזה בא במקום צער הרבה יותר גדול שהיה מגיע לנו
ולומר תודה להשם יתברך
מטומטם לגמרי![]()
![]()
מדרכי האמורי: המכשיר שמחזיר רעש לשכנים מלמעלה • צפו - כל רגע
מה עושים כשהילדים של השכנים למעלה מכדררים בכדור, או גוררים רהיטים? הפתרון הפשוט, לדבר עם השכנים בדרכי נעם כדרך התורה • צפו במתרחש בכאלו שפותרים את הבעיות בכוח עצמםwww.kore.co.il
אלה עושים הכי הרבה רעש.......הייתי ממליץ לכם לעבור אולי לתל אביב
שם יהיה לכם שכן שיש לו ילד+כלב
ואז יהיה לכם שקט כמו שאתם חולמים!!
בהצלחה
אם אתה מכליל כל כך את החילונים אז אל תתפלא אם יכלילו את החרדים ויספרו שכל החרדים קיצוניים ועושים הפגנות וכו'!אלה עושים הכי הרבה רעש.......
לא רואים בעינים!!!!!!!!
זה ממש לא אותו דברלא תמיד יש מה לעשות. לנו יש מקרה דומה ושונה. קומה מעלינו גרה משפחת רווחה ובד"כ הם לא מרעישים אבל יש להם בן שבזמנים שהוא לא סגור במוסד שלו הוא מרעיש באופן נורא ואיום ומקלל קללות שאין להעלות על הדעת, הוא דופק על דלתות וצורח בשעות הזויות ובגלל שאני מרחמת על המשפחה אני לא מזמינה להם משטרה. כרגע לא נראה שיש מה לעשות אלא לבלוע את הגלולה המרה.
גביר אחד נכנס אל האדמו"ר בעל ה"דברי חיים" מצאנז זצ"ל וסיפר כי לא מזמן מצא שידוך הולם לבנו המשולם בכל המעלות את בתו של גביר פלוני, ממש ענבי הגפן בענבי הגפן דבר נאה ומתקבל. חתמו ביניהם על הסכם התנאים כשאבי הכלה מתחייב על נדוניה מכובדת אשר תתן לחתן את היכולת להמשיך ולשבת בישיבה ולהתעלות בתורה. אך כעת הגיעה לאוזניו השמועה שהמחותן עומד בפני פשיטת רגל, ובדאי שלא יוכל לעמוד בהתחייבותו לנדוניה הגדולה, וכאב לו בכך שכעת בנוסף על הפסדו הכספי יאלץ אף לשמוע על ביטול השידוך, שהרי לא על דעת זה השתדכו. ומכיון שהלה חושש מהחרם המוטל על המפר שידוך, מבקש הוא מהרבי עצה ותושיה.לא תמיד יש מה לעשות. לנו יש מקרה דומה ושונה. קומה מעלינו גרה משפחת רווחה ובד"כ הם לא מרעישים אבל יש להם בן שבזמנים שהוא לא סגור במוסד שלו הוא מרעיש באופן נורא ואיום ומקלל קללות שאין להעלות על הדעת, הוא דופק על דלתות וצורח בשעות הזויות ובגלל שאני מרחמת על המשפחה אני לא מזמינה להם משטרה. כרגע לא נראה שיש מה לעשות אלא לבלוע את הגלולה המרה.
סליחה?זה ממש לא אותו דבר
את מתארת ילד מיוחד שחוזר הביתה
נראה לך שכיף להורים לשמו כל היום קללות ודפיקות?
תודי לה' שלא נתן לך ניסיון להתמודד עם כזה ילד
המשטרה מגיעה בכל מקרה... רק לא אני מזמינה אותה.גביר אחד נכנס אל האדמו"ר בעל ה"דברי חיים" מצאנז זצ"ל וסיפר כי לא מזמן מצא שידוך הולם לבנו המשולם בכל המעלות את בתו של גביר פלוני, ממש ענבי הגפן בענבי הגפן דבר נאה ומתקבל. חתמו ביניהם על הסכם התנאים כשאבי הכלה מתחייב על נדוניה מכובדת אשר תתן לחתן את היכולת להמשיך ולשבת בישיבה ולהתעלות בתורה. אך כעת הגיעה לאוזניו השמועה שהמחותן עומד בפני פשיטת רגל, ובדאי שלא יוכל לעמוד בהתחייבותו לנדוניה הגדולה, וכאב לו בכך שכעת בנוסף על הפסדו הכספי יאלץ אף לשמוע על ביטול השידוך, שהרי לא על דעת זה השתדכו. ומכיון שהלה חושש מהחרם המוטל על המפר שידוך, מבקש הוא מהרבי עצה ותושיה.
"טוב עשית שבאת אלי" ענהו לו הרבי. שמח האיש לשמוע שהרבי מסכים לדעתו, שהרי ידוע הרבי בלבו הרחום והחנון וחשש מאוד שהרבי יקפיד עליו ויכעס על כך שרוצה לזרות מלח על פצעי מחותנו, והנה הרבי מסכים ואומר שטוב עשה שבא?! שאל בהססנות: "אז אני מבין שהרבי מסכים עם דעתי"?! "חלילה וחס" - הזדעק הרבי - "וכי אני אמרתי זאת"? "אבל הרבי אמר שטוב עשיתי, שבאתי..."?!
"ודאי כך אמרתי! זה טוב שאתה באת וספרת שמחותנך עומד בפני פשיטת רגל ויש במחשבתיך לבטל את השידוך, תאר לך שהמחותן היה מגיע אלי ומספר עליך שאתה עומד בפני פשיטת רגל והיה מבקש את רשותי לבטל את השידוך...".
====
תאר לעצמך שלך היה ילד מיוחד שהיה מרעיש והשכנים היו מזמינים לך משטרה...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים