כן, אבל אם רוצים את החוויה של צפייה יחד...גם אני תקועה עם אותה בעיה...
סיוט.
בפעם האחרונה פשוט העלתי את הסרטון ליוטיוב ובקשתי מהמשתתפים לצפות שם.
קישור לאשכול שלי שאולי יעזור...
https://www.prog.co.il/threads/עזרה-בזום.638789/
צודקת.כן, אבל אם רוצים את החוויה של צפייה יחד...
אני השתתפתי בשני אירועים לאחרונה דרך הזום...צודקת.
הבעיה שהצפיה ביחד דרך הזום לא חוויתית בכלל![]()
יש לי מנוי (כלומר לא לי, למשרד החינוך, אבל זה המנוי הכי יקר שיש).יש לי תחושה שכאשר מנויים לזום השידור איכותי
אם אין לך מנוי בזום, יש באגים וכנראה זה בינהם...
דווקא יש לי מנוי והכל עדיין תקוע.יש לי תחושה שכאשר מנויים לזום השידור איכותי
אם אין לך מנוי בזום, יש באגים וכנראה זה בינהם...
מה זאת אומרת לא נתקע?יש לי מנוי (כלומר לא לי, למשרד החינוך, אבל זה המנוי הכי יקר שיש).
לפעמים נתקע ולפעמים לא.
ווידאו איכותי יותר נתקע יותר, וכן מצלמות פתוחות יכולות להפריע.
כמעט חלקה.הצפיה חלקה ממש? כמו צפיה רגילה?
מעניין מה שאת אומרת, כי אני מדברת על מחשב מעולה ועדיין הוידאו לא ממש חלק...אני בלי מנוי היו לי הרבה בעיות בזום, לא רק בשיתוף מסך
ושדרגתי את המחשב לפני שבועיים (בלי קשר לזום), ועכשיו נופל ל האסימון שגם הזום הרבה יותר טוב
וידאו חלק חלק!! לא נתקע בכלל
מסתבר שזה איכשהו קשור
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים