והוא יודע לבדוק את כל הפרמטרים שצריכים?@ירמי וולדמן מספק כזה שרות
כנראה שכןוהוא יודע לבדוק את כל הפרמטרים שצריכים?
להשקעה !שלב א' - אפשר להוריד מה שלא בתקציב שלכם. (דירות מאוד גדולות, שמשלמים על חניה מרפסת וכו')
שלב ב' - דירה למגורים או להשקעה?
אם למגורים אז צריך לחשוב על נוחות (קומה , כמות חדרים, כיווני אוויר)
אם זה השקעה - לפנות למי שמבין בהשקעות....
0584171075 משה, תותח על בתחום דבר איתו...מחפש משהו בתשלום שיעזור לי לבחור דירה במחיר למשתכן
משהו שבאמת יודע ואני יוכל להביא לו רשימה של 90 דירות
ושימספר לי לפי סדר מה הכי טוב מה אחרי וכו
זה דחוף לי מאוד תזכו למצוות
תפנה למתווך טוב באיזור בו אתה קונהלהשקעה !
מי מבין בהשקעות?
@ירמי וולדמןאני זכיתי עכשיו בדירה עקב ביטול זכיה של אחר
אשמח בהמלצות על אנשים שמבינים בבחירת דירה
זה מאד דחוף תודה רבה
app--weiser-architecture-interior-desi-dadb7125.base44.app
בתור אדריכלית ומעצבת פנים יש לך היכולת לזהות את הדירות הטובות ביותר,אני אדריכלית ומעצבת פנים - המציעה שירות בדיוק כזה - שבו אני עוברת על הזכייה וממליצה על הדירה הטובה ביותר ממה שנשאר - יש שיחת הכנה מראש ואז עזרה ביום הבחירה עצמה.
זה האתר:
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //