למעשה אני חושב שהדיון על הדרייברים קצת מיותר, מכיון שאם זה גולש לחלק מהאתרים אז זה לא בעיה של דרייברים
התקנים חיצוניים שונים מהתקנים שמובנים במחשבלמשל דרייבר של WIFI מסוג realtek שקניתי בעלי-אקספרס, לא מותקן אוטומטית, לקח לי הרבה זמן למצוא בדיוק את הדרייבר ולהתקין אותו בעצמי.
זה נכון שבד"כ מערכות הפעלה כבר מעודכנות בסוגי הדרייברים הרלוונטיים אבל יש יוצאים מן הכלל.
נכון.התקנים חיצוניים שונים מהתקנים שמובנים במחשב
א. האם המחשב הנוסף שהזכרת, שגולש באותה הרשת, משתמש באותו הסינון ובאותן הגדרות סינון?תודה עצומה לכל העונים.
במענה לשאלה על החסימה.
המחשב בעיקרון עם נטספארק, כרגע הוא בלי חסימה בכלל לא על המכשיר ולא על הרשת.
הבעיה היא באותם אתרים קבועים.
לחלק הגלישה חלקה, לחלק פשוט נותן הודעה הגישה אינטרנט חסומה. הודעה ככל הודעה כשאין חיבור
זה לא מדוייק, כשאין אינטרנט הוא כותב אין חיבור לאינטרנט. זה קשור לחסימה כלשהי אני מאמין שקור איכשהו לנטספארק, אולי לא הוסר לגמרי או משהו בסגנון.הודעה ככל הודעה כשאין חיבור
נסו לפעול לפי המדריך הזהנתקלתי באותה הבעיה:
איך אני מסבירה למחשב שהאתר תקין ואין בו חשש?
ויש לי אנטי וירוס של AVAST
צפה בקובץ המצורף 1968623
זה כשלעצמו בעייה לא קטנה.ויש לי אנטי וירוס של AVAST![]()
אני מפחדת להשאר בלי הגנה בכלל.זה כשלעצמו בעייה לא קטנה.
המלצה חמה, תסירי אותו בהקדם מהמחשב, אותו ואת כל רכיביו.
תודה!אני מבין שבעל האשכול היסתדר , אבל שיהיה לאחרים עזרה , במקרה כזה שיש שני מחשבים על אותה רשת לפעמים עושה בעיות משהו שקשור לכתובות IP - הפרון הוא הקובץ המצ"ב ואתחול למחשב.
דברו עם הסינון שלכם , פעמים רבות זה אצלהםתודה!
אבל יש לי רק מחשב אחד על הרשת.
מספיקה בהחלט.אני מפחדת להשאר בלי הגנה בכלל.
ההגנה של ווינדוס מספיק למחשב ביתי?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים