סטודנטית שנמאס לההה
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
עשיתי CT ראש וכן בדיקות דם.עשיתם בדיקות יותר מקיפות?
עשיתי CT ראש וכן בדיקות דם.עשיתם בדיקות יותר מקיפות?
על איזה טיפול את מציעה?לפני טיפול רגשי לא חייבים להרגיש משהו נפשי
מה שאת מתארת מתאים לפעמים לדברים שיושבים על משהו רגשי שעברתם בעבר או בהווה
אבל זה יכול להיות 4 חודשים ברציפות ?לי יש מידי פעם סחרחורות נוראיות, שמופיעות בלי התראה, וגם הכל יצא תקין, והרופאה אמרה לי שזה הרבה פעמים מגיע בתקופות של לחץ.
מאז אני עוקבת אחרי זה, ובאמת בתקופות עמוסות, עם הרבה עול ולחץ, גם הסחרחורת מופיעה
יכול להיות מחסר מאוד גדול ב B12 לא מה שהרופאים רואים בטווח התקין, לפי ד"ר פקטרוביץ יש צורך בהרבה יותר מזה.
בעלי סבל מכאב ראש ולקח המון זריקות של הויטמין (המון מתכוונת 3 בשבוע לחודש) ועבר לו ב"ה וגם הרופא המליץ לו לקחת הרבה ויטמין D של חברת NOW
יכול להיות גם מרגישות לחלבי וגלוטן
ובמיוחד חסר בשעות שינה
או שיש צורך במשקפיים
לא עשיתם שום שינוי בתזונה? כי לפעמים כשלא מצרפים תקין את הצירופי מזון זה עלול לגרום לכאב ראש.
רפואה שלמה
תודה למה דוקא קפאין וסוכרים?לפעמים שינוי תזונה עוזר, במיוחד פחות סוכרים ופחות קפאין.
בדקתי ב"ה זה מצויןכתבו פה הרבה דברים חשובים
מוסיפה שתשימו לב אם בדקו בלוטת התריס TSH
ערכים גבוהים מידי מעידים על תת פעילות ויכולים לגרום לסחרחורות.
יש אנשים שזה גורם להם למיגרנה/סחרחורת.תודה למה דוקא קפאין וסוכרים?
עשיתי לייזר לפני 3 שנים וב"ה אני רואה מצוין לא מרגיש שום ירידה בראייהלפני שנכנסים לפאניקה ודיבורים מלחיצים על סיטי או חרדות וכד
לדעתי ולא מבינה איך לא אמרו עד כה משקפיים!
אני זה חד וחלק כשעולה לי טיפה המספר במשקפיים או הצילינדר מיד סחרחורת
בהצלחה
איזה מרפאות?יש מרפאות מיוחדות
לכך
לקבוע תור לאורטופד לצילום הצוואר זה מספיק ?לפעמים הסחרחורת מגיעה ממשהו שתפוס בצוואר או בגב.
אפשר לפנות לפיזיותרפיסט או כירופרקט לבדיקה.
מה ממש להיתנזר מכל המתוקים?יש אנשים שזה גורם להם למיגרנה/סחרחורת.
לפעמים גם שינוי לזמן קצר עוזר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: נחליאלי(ת), דיתוש, BIZZARC- עשירה ועוד 57 משתמשים60 //