- הוסף לסימניות
שמרתי קובץ על זכרון נייד, והקובץ נמחק! לא ברור איך. יש דרך לשחזר מזכרון נייד באופן עצמאי?
אם חייב התערבות מבחוץ, כמה דבר כזה עולה?
נכתב ע"י דאבל אימפקט;2058188:שמרתי קובץ על זכרון נייד, והקובץ נמחק! לא ברור איך. יש דרך לשחזר מזכרון נייד באופן עצמאי?
נכתב ע"י דאבל אימפקט;2058620:הוא לא מופיע, איך אני בודקת את זה?
נכתב ע"י עשרים ושתים;2058707:נכנסים לתיקיה כלשהי לוחצים ALT בוחרים תצוגה אפשרויות ומסמנים כמו כאן
נכתב ע"י דאבל אימפקט;2058837:זה לא מופיע לי, יש רק לשוניות של "כללי", "שיתוף", ו- "התאמה אישית"...
נכתב ע"י qwerrrewq;2058827:
היא בסדר גמור ופשוטה מאוד לשימוש, אולי יש יותר טובות אבל ברוב המקרים היא עונה על הצרכים. אני אישית היא לא אכזבה אותי אף פעם.נכתב ע"י דודכהן;2059145:הייתי מפקפק באמירה הזאת....כלל וכלל היא לא מהמצוינות.
נכתב ע"י 3 פינות;2059234:היא בסדר גמור ופשוטה מאוד לשימוש, אולי יש יותר טובות אבל ברוב המקרים היא עונה על הצרכים. אני אישית היא לא אכזבה אותי אף פעם.
נכתב ע"י דודכהן;2059407:היא שווה 0 במקרים שהכונן עבר CLEAN או שנהיה פתאום RAW ללא אות כונן היא פשוט לא מתחילה לעבוד היא כן בסדר אם נחמק לך תמונה בטעות ולא כתבת על הדיסק וכו' אז זה עוזר
נכון אבל לא 100%, היה לי דיסק שלא היה ניתן לקריאה כלל ללא פירמוט ופירמטתי לאותו סוג מחיצה שהיה והוא שיחזר לי חזרה הכל.נכתב ע"י דודכהן;2059407:היא שווה 0 במקרים שהכונן עבר CLEAN או שנהיה פתאום RAW ללא אות כונן היא פשוט לא מתחילה לעבוד היא כן בסדר אם נחמק לך תמונה בטעות ולא כתבת על הדיסק וכו' אז זה עוזר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים