עזרה לאמא עם שלשיה

• הוסף לסימניות
ב"ה חברתי ילדה שלשית בנות
והיא קורעת תחת הנטל בטיפולם-כמובן בעיקר בלילות.
אשמח לכל מידע על עמותה או ארגון שיכול לעזור לנו לעזור להם להשתחרר קצת בלילות
אולי יש לכן רעיון לאשה מבוגרת ירושלמית שמוכנה לעזור בלילות בתשלום של 200-250 ש"ח ללילה בין 12-6
אשח למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תזכו למצוות.

• הוסף לסימניות
למצוא מישהי קבועה ללילה זה קשה ויקר
אני מציע לה לשקול פתרון חילופי, בר השגה ויעיל לא הרבה פחות:
שתיקח אשה לבוקר, שתטפל בתינוקות, ובזמן הזה היא תישן, נגיד מ-8 עד 14 (גם אם בלילה לא ישנה כלל, זה יספיק פחות או יותר. ולמעשה אני חושב שיספיק לה פחות).

• הוסף לסימניות
שינה של לילה היא שינה של לילה. שנת בוקר היא לא תחליף.

• הוסף לסימניות
המטפלת לא ילדה שלישיה. חד פעמי ושם זה לא שחיקה

• הוסף לסימניות
האם יש להם חדר מיותר בבית? האם גויה עדינה ונחמדה מתאים להם?
בסכום של כאלף חמש מאות שקל לשבוע הם יכולים לקבל עוזרת צמודה לטיפול בילדים כולל עבודות בית
במידה וכן, יתכן ויש לי פיתרון בשבילם
פני אלי באישי

• הוסף לסימניות
יש לנו שלישייה (בנות. למי שמסתקרן), ונוכל בשמחה לייעץ. אפשר לפנות בפרטי.
דבר אחד אני יכול להגיד בפה מלא. כשלוקחים את זה בכיף, אז זה כיף. אדיר.

• הוסף לסימניות
כנ"ל יש לי שלישיה
אשמח ליעץ בפרטי. בכיף.

הרבה נחת וכוח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 0548445050;1128456:
איפה בירושלים?

גם אני שואלת. יכול להיות שיש לי רעיון.

• הוסף לסימניות
גם לי....
אבל החודשים הראשונים לא קלים!

• הוסף לסימניות
אני מכירה אישה מבוגרת ומקסימה שזאת העבודה שלה, טיפול בתאומים ושלישיות בלילות,
אם מעונינים אתן את המס'.

• הוסף לסימניות
שמעתי שיותר זול להיות ב"טלז סטון" בזמן הזה... :) (אם לוקחים בחשבון את הטיטולים והמטרנות וכו'...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;1128845:
שמעתי שיותר זול להיות ב"טלז סטון" בזמן הזה... :) (אם לוקחים בחשבון את הטיטולים והמטרנות וכו'...)

נכון!
אני זוכרת ששמעתי עד כמה זה יוצא לא משתלם למקום - כי משלמים לפי לידה ולא לפי כמות תינוקות או משהו כזה...

• הוסף לסימניות
ומה עם שאר המשפחה...:eek:

אני מכירה אישה חמה מאוד מרמת שלמה
אם מענין אותך ארשום לך בפרטי

• הוסף לסימניות
מניסיון (כמתנדבת בעבר הרחוק), ניתן לקבל סיוע דרך הסמינרים השונים, ששולחים נערות מתנדבות המסייעות בהאכלה.

• הוסף לסימניות
תוכלו להשיג גם בחורה שתעשה את העבודה.
כמובן, בהרבה פחותֱ!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארבע;1128877:
מניסיון (כמתנדבת בעבר הרחוק), ניתן לקבל סיוע דרך הסמינרים השונים, ששולחים נערות מתנדבות המסייעות בהאכלה.

היא מחפשת בעיקר ללילות..

• הוסף לסימניות
איך באמת מסתדרת משפחה סטנדרטית עם ההוצאה הכספית?
מאוד מסקרן אותי...
תחשבו רק על עזרה בלילות 1500 לשבוע - לפי מה שמדובר פה...
ועוד מלא מלא הוצאות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1128914:
היא מחפשת בעיקר ללילות..

לפעמים התנדבנו גם בלילות, אבל לא עד שעות מאוחרות. עד 11 בלילה. כמובן שהסמינר בדק שרוח הבית הולמת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה