- הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1128846:נכון!
אני זוכרת ששמעתי עד כמה זה יוצא לא משתלם למקום - כי משלמים לפי לידה ולא לפי כמות תינוקות או משהו כזה...
וואי, לאנשים יש פה זיכרון מדי טובנכתב ע"י Shaniart;1129462:
נכתב ע"י פילפל;1129475:באמת????
באם וילד משלמים תוספת על כל תינוק נוסף
בטלזסטון זה לא כך?
נכתב ע"י gg;1129481:וואי, לאנשים יש פה זיכרון מדי טוב![]()
זו באמת אטרקציה כל יציאה לרחוב!נכתב ע"י רותי12;1129499:מעניין איך הגויים מסתכלים עליך עם כ"כ הרבה פיצקלך...(לפי האשכול הקודם קראתי שאת גרה בחו"ל) הרבה כוח!
לי עם תאומים כבר קשה..מצדיעה!
הא איזה יופי...!נכתב ע"י YB nekuda;1129593:רחלי,
חברה שלי (גם עם שלישיה)
עוד מתכננת לצלם אצלך.
זה חמוד מאוד לצלם. ומענין.
אבל מתיש
אבל שווה את הסיפוק.
נכתב ע"י אאססתתרר;1129610:איך יוצאים לרחוב עם 3 תינוקות שלא יודעים ללכת?
רחלי,
חברה שלי (גם עם שלישיה)
עוד מתכננת לצלם אצלך.
זה חמוד מאוד לצלם. ומענין.
אבל מתיש
אבל שווה את הסיפוק.
נכתב ע"י YB nekuda;1129651:התחברנו בטלזסטון
היינו בחדר יחד חודש
אבל לא מבקשים שלישיות... זה באמת קשה.
זה זכות עצומה, צחוק ונחת
אבל זה אתגר לא פשוט.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים