NBD ייעוץ מס
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
- #1,121
למה זה בעייתי שיש הפרשים גדולים?
מרשם לגלוקומטר או לסטיקים / מקלונים אפשר לבקש מרופא המשפחה.לא יודעת מה לעשות
עשיתי העמסת סוכר לפני שבועיים וחצי ויצאו לי 2 ערכים לא תקינים.
היו לי הריונות בעבר עם סכרת אז אני מכירה את הדיאטה בגדול.
התחלתי מיד בדיאטה וכתבתי לרופא
מאז אין קול ואין עונה.
יש לי תור לרופא רק עוד 10 ימים.
מה כדי לעשות בינתיים?
הפניה למרפאת הריון בסיכון עם סכרת אין לי
בדיקה במד סוכר אין לי
מה עושים?
בכלליות מרגישה בסדר גמור.
אתמול בלילה התחיל לי צמרמורות אבל זה אני חוששת בגלל ברזל נמוך או חום שמתפתח
ואז איך אדע איך משתמשים?מרשם לגלוקומטר או לסטיקים / מקלונים אפשר לבקש מרופא המשפחה.
אה חשבתי שיש לך כבר ניסיון עבר...ואז איך אדע איך משתמשים?
מתי? וכו
חוץ מהבוקר לאכול עוד 3 ארוחות של 30 גרם פחמימות ואחריהם למדוד??אה חשבתי שיש לך כבר ניסיון עבר...
בעיקרון גם אחיות רגילות בקופה יכולות להנחות אותך בינתיים, זה לא מסובך.
הוראות מן הסתם יש מצורפות למכשיר (אני קניתי בקורונה והסתדרתי בלי הדרכה של אף אחד). צריך למדוד מיד כשקמים בבוקר, ו3 פעמים במהלך היום אחרי הארוחות. יש רופאים שאומרים אחרי שעה ויש אחרי שעתיים (מתחילת הארוחה!). אני מדדתי לפעמים כך ולפעמים כך, אם שכחתי אחרי שעה...
כמה צריכות להיות המדידות:
בבוקר בצום - עד 90
שעה אחרי הארוחה - עד 130
שעתיים אחרי הארוחה - עד 120
המספרים לא מוחלטים לגמרי, ויש רופאים שאומרים קצת אחרת. אבל אם תמדדי במשך כמה ימים לפני התור, ותגיעי עם דף רשימות מסודר - זה יעזור לרופא / לדיאטנית לכוון אותך.
אם זה מלחיץ אותך, נראה לי לא נורא לחכות עשרה ימים. פשוט נראה לי חבל לא להגיע כבר עם דף תוצאות.
ומאוד מאוד חשוב כל פעם לפני הדקירה לשטוף ידיים עם סבון ולנגב. אחרת זה עשוי למדוד את הלכלוך או את הסבון ולתת תוצאה גבוהה ומלחיצה...
כןחוץ מהבוקר לאכול עוד 3 ארוחות של 30 גרם פחמימות ואחריהם למדוד??
נכון מאד.ומאוד מאוד חשוב כל פעם לפני הדקירה לשטוף ידיים עם סבון ולנגב. אחרת זה עשוי למדוד את הלכלוך או את הסבון ולתת תוצאה גבוהה ומלחיצה...
הרעיונות הנפוצים הם שקית במבה קטנה או אגוזים ושקדים. השומנים מצויינים לסוכר של הבוקר.תנו לי רעיונות מה לאכול בלילה(לא ארוחת ערב, את זה אני אוכלת באזור 7-8 ) משהו שגם ישביע, ושלא יהיה מידי הרבה שעות צום עד שבע בבוקר, והעיקר שיתפרק לעט שהסוכר בבוקר לא יהיה גבוה.
עוד שאלה, מתי למדוד בבוקר, מיד שקמים אפילו שאין עדיין 8 שעות או לחקות ל 8 שעות אפילו שבזמן הזה אני עושה פעילות גופנית?
תודה.
בארוחות עיקריות, דהיינו ארוחות בוקר צהריים וערב- את אמורה לאכול 30 גרם פחמימה. מעבר לזה, ע"פ המלצת דיאטנית את אמורה להוסיף עוד 2-3 ארוחות ביניים ביום, שבכל אחת מהן אמור להיות 15 גרם פחמימה. (זה יכול להיות שקית במבה קטנה/ כוס פרי/ 3 עוגיות ללא סוכר וכו'+ שומן/ חלבון ליד זה)חוץ מהבוקר לאכול עוד 3 ארוחות של 30 גרם פחמימות ואחריהם למדוד??
אפשר גם גבינה צהובה, מומלץ בחום רק למי שלא סובלת מצרבות...הרעיונות הנפוצים הם שקית במבה קטנה או אגוזים ושקדים. השומנים מצויינים לסוכר של הבוקר.
סכרת הריון מתנהלת אחרת מסכרת רגילה ואסור להמנע מפחמימות, לכן גם ככ חשוב ליווי של איש מקצוע שינחהממה שאני מבינה עדיף שיהיה מינימום פחמימה, והרבה שומנים/חלבונים?
חשבתי שאז אפשר פחמימה כי יש לו הרבה שעות להיתפרק.
נכון ממש,סכרת הריון מתנהלת אחרת מסכרת רגילה ואסור להמנע מפחמימות, לכן גם ככ חשוב ליווי של איש מקצוע שינחה
הרעיונות הנפוצים הם שקית במבה קטנה או אגוזים ושקדים. השומנים מצויינים לסוכר של הבוקר.
בארוחות עיקריות, דהיינו ארוחות בוקר צהריים וערב- את אמורה לאכול 30 גרם פחמימה. מעבר לזה, ע"פ המלצת דיאטנית את אמורה להוסיף עוד 2-3 ארוחות ביניים ביום, שבכל אחת מהן אמור להיות 15 גרם פחמימה. (זה יכול להיות שקית במבה קטנה/ כוס פרי/ 3 עוגיות ללא סוכר וכו'+ שומן/ חלבון ליד זה)
אפשר גם גבינה צהובה, מומלץ בחום רק למי שלא סובלת מצרבות...
פשוט זכור לי שבשקית במבה יש בדיוק פחמימה לארוחת ביניים. לא חושבת שצריך כמה שפחות פחמימה בארוחת לילה, אלא כמות פחמימה רגילה, עם הרבה שומנים, השומן הוא זה שעוזר לסוכר של הבוקר.נכון ממש,
ואני עדיין לא הצלחתי לדבר עם דיאטנית(היה עומס עכשיו בגלל החגים)
בכל אופן התייחסתי להמלצה שהמליצו לי מה לאכול בלילה כדי הסוכר בבוקר לא יהיה גבוהה.
אצלי גם זה לא עזר...פשוט זכור לי שבשקית במבה יש בדיוק פחמימה לארוחת ביניים. לא חושבת שצריך כמה שפחות פחמימה בארוחת לילה, אלא כמות פחמימה רגילה, עם הרבה שומנים, השומן הוא זה שעוזר לסוכר של הבוקר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //