- הוסף לסימניות
אני חושבת שכל אחד כותב כאן מניסיונו האישי.למי שכתבה לגבי תשישות כרונית.
חולשה שנסחבת עוד כמה חודשים אחרי מונו עדיין לא מאובחנת כ"תסמונת התשישות הכרונית". למונו יש ספיחים לא נעימים בכלל והחולשה בגלים יכולה להמשך כמה חודשים טובים.
כשזה נמשך יותר מזה ומאובחן בעוד תופעות מתוך הרשימה הבאה כמו בעיות בעיכול, בעיות בריכוז, כאבי שרירים ועוד, יש לזה אבחון אצל רופאים קונבנציונליים, מומחים למחלות זיהומיות.
התסמונת נמשכת שנים רבות בד"כ מהכרות אישית שלי- כבר 7 שנים. אז אל נא תכללו חולשה שבאה בעקבות מונו בתסמונת הנוראה הזו.
מה שכן, במקרה של מונו-
צריך לנוח, אין ברירה. לאכול בריא, ולא פיצה והמבורגר ומטוגנים וכו', מומלץ ללכת לנטורופת לקבלת תפריט מתאים, ולהתפלל לד', לפני כל מה שכתבתי.
אצלי אובחנה לצערי התשישות כתוצר לוואי של המונו ואכן לא מחייב שכל מונו יביא לתשישות, או שכל תשישות תבוא ממונו. לפי כל מה שקראתי וכל מה שבררתי במהלך תקופת החולי שלי ולאחריה- לרפואה הקונבנציונלית אמצעים מועטים אם בכלל לאבחן תשישות כרונית . ישנם רופאים ספורים בארץ היודעים בכלל לאבחן את זה. אני אישית הגעתי למצב קשה מאוד ועדיין לרפואה הקונבנציונלית לא היה מה לעשות איתי. בשלב מסוים אחרי הכל אמרה לי רופאת המשפחה שלחולשה אין מה לעשות והמליצה לי להמשיך בכיוון של הרפואה המשלימה כתרופה מונעת ומחזקת. אני לא כותבת את כל זה על מנת ליאש, אדרבא- אין שום ייאוש בעולם כלל!! תפילה להשם שימציא לכם את השליח הפרטי שלכם.. כי מה שעזר לי ולאחרים לא בטוח יעזור לך וכו'(העובדה היא שכל אחד כאן קיבל את ישועתו מכיוון אחר)
אני מאמינה שחוסר הידע של כולנו ושל העולם בכלל לגבי כל "החולשות" הללו מביא להרבה טעויות לא מכוונות במה שאנו כותבים כאן.
הנושאים החמים