עזרה- "מונו" עם חולשה לא נגמרת!!!

• פותח הנושא b.m
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בעלי אובחן אחרי פורים כסובל מ"מונו". (מחלת הנשיקה)
ליתר דיוק- אובחן שהיה מונו, שבעצם כבר עבר.
הוא סובל מחולשה שתוקפת בגלים, ומתחושת חוסר יציבות ברגליים.
לרפואה הקונבנציונלית אין מה להציע.
ניסינו את זריקות החיזוק של דר' שוסהיים ודיקור סיני.
אם יש לאי מי מידע מה עוד ניתן לעשות- זה יעזור לנו מאד!!!
תודה מראש לכל המגיבים, וברכת בריאות איתנה לכולם!

• הוסף לסימניות
שיעשה בדיקות לכ-ל הויטמינים ויראה מה חסר.
לפעמים צריך לדרוש מהרופא כי יש כאלו שלא חושבים על זה לבד (לצערנו)
ויש גם רופאים שלא מתייחסים לחסר כאל חסר כל עוד זה קרוב לגבול הנורמלי בשעה שזו יכולה להיות סיבה טובה מאוד לחולשה. (כמו שדיברו כאן בפורום לאחרונה על הB12).
בקשר למונו, כדאי גם להתייעץ עם תזונאית טובה איך לחזק את הגוף. (ע"י מזון מתאים ולאו דווקא פורמולות חיזוק וכאלו).
בשורות טובות!!

• הוסף לסימניות
אני מפחדת לכתוב את זה אבל הרבה פעמים טיפול רגשי עוזר פלאים דווקא במונו!
אבל אל תרגמו אותי באבנים
לפעמים זה פשוט לחץ שיש לבנאדם שמתבטא כך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;581073:
אבל אל תרגמו אותי באבנים

דובר ע"ז כאן בעבר ואנשים כבר התקוממו... הזהרי!!;)

• הוסף לסימניות
אז דבר ראשון, להפסיק לאכול אוכל שומני ומטוגן. מונו זה דומה לצהבת מבחינת ההשפעה שלו על הכבד. אוכל שומני זה הרסני.

לחיזוק מומלץ לשתות מיץ רימונים או מיץ ענבים. שניהם מאד בריאים לחולי מונו.

רפואה שלמה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;581073:
אבל אל תרגמו אותי באבנים

ממש לא.
מונו זה וירוס עם השפעות לטווח ארוך, תלוי בגיל ובעוד כמה פרמטרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;581080:

נכון שהוא פיזי, ונכון שהוא ויראלי
ונכון שמי שתופס אותו קשה ומתאושש ממנו בקושי זה (לא מחייב, עלול!) הרבה פעמים נובע מגורמים לא פיזיים והרבה כבר נעזרו בשיטות אלו מאד, כך שחבל לשלול זאת לחלוטין...

• הוסף לסימניות
אני לא יכנס לזה אבל הקשר של גוף ונפש זה לא משהו שאני המצאתי. ואני יודעת על אנשים שיצאו מדברים הרבה יותר גרועים (אפילו מחלות אוטואימוניות (ואני ממש מפחדת לכתוב אבל אפילו ה'מחלה' ל"ע)) עם טיפול נכון ולאו דווקא תרופתי או סיני וכדו'
אבל אם אפשר לזרוק רק אבנים קטנות ולא גדולות...

• הוסף לסימניות
אוף! כפילות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;581093:
אני לא יכנס לזה אבל הקשר של גוף ונפש זה לא משהו שאני המצאתי. ואני יודעת על אנשים שיצאו מדברים הרבה יותר גרועים (אפילו מחלות אוטואימוניות (ואני ממש מפחדת לכתוב אבל אפילו ה'מחלה' ל"ע)) עם טיפול נכון ולאו דווקא תרופתי או סיני וכדו'
אין לי בעיה עם מה שאתם כותבים, אדרבא, כל מי שיחלוק פה מנסיונו
ויוכל לעזור- יבורך. (ובוודאי שלא יסוקל באבנים...)
אשמח אם תפרטי במה אפשר להעזר בתחום הנ"ל.
ובקשר למחלות אוטואימוניות ידוע לי שישנם מחקרים שמאמתים זאת.

• הוסף לסימניות
אוי, זה נורא קשה..
איחולי לרפואה שלימה בקרוב!
מנסיוני - לא להילחם עם החולשה,
לתת לגוף לישון ולנוח כמה שהוא צריך.
אכן ממליצים להימנע מאוכל שמן ומטוגן,
ולקחת חיזוקים ויטמיניים.
באמת זה נראה כאילו החולשה לא תיגמר לעולם,
וזה באמת לוקח המון המון זמן!
אבל בסוף זה עובר...

בענין הגוף והנפש -
ודאי שהגוף נחלש בהתאם למצב הנפש,
אבל מה הקשר לסקילה?
גם כלה לדוג' נמצאת במצב נפשי יותר רגיש מתמיד,
וחשופה יותר להידבקות.
אגב, ידוע שמונו נוטה 'לתפוס טרמפ' על כלות וחתנים,
ולא פלא! גם כשעייפים ומתוחים המערכת החיסונית פחות חסינה.
אז שוב רפו"ש,
תצליחו!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;581093:

נראה לי שאתם עושים פה מישמש של עניינים.
יש קשר בין גוף ונפש גם בדלקות גרון פשוטות וגם במחלה ל"ע. ידוע שאדם שבמצב נפשי לא קל, נוטה לחלות יותר וגם מערכת החיסון שלו יורדת.

אבל לכתוב על מונו שמי שיש לו תופעות קשות יותר זה יכול להיות עקב לחץ נפשי זה רחוק ממדוייק. אם היית אומרת שמי שנחלה בזה הוא מי שמערכת החיסון שלו חלשה, וזה יכול להיות תופעה של לחץ נפשי, ניחא. אבל הרבה אנשים בריאים בנפשם חלו במחלה הזו ושכבו במיטה כמו פגרים חצי שנה או יותר. ואני מכירה כאלה.

נס שלא התחלתם להציע לה לתת לבעלה פרוזק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;581107:
נראה לי שאתם עושים פה מישמש של עניינים.
יש קשר בין גוף ונפש גם בדלקות גרון פשוטות וגם במחלה ל"ע. ידוע שאדם שבמצב נפשי לא קל, נוטה לחלות יותר וגם מערכת החיסון שלו יורדת.

אבל לכתוב על מונו שמי שיש לו תופעות קשות יותר זה יכול להיות עקב לחץ נפשי זה רחוק ממדוייק. אם היית אומרת שמי שנחלה בזה הוא מי שמערכת החיסון שלו חלשה, וזה יכול להיות תופעה של לחץ נפשי, ניחא. אבל הרבה אנשים בריאים בנפשם חלו במחלה הזו ושכבו במיטה כמו פגרים חצי שנה או יותר. ואני מכירה כאלה.

נס שלא התחלתם להציע לה לתת לבעלה פרוזק.

חבל לבלבל מחלות נפשיות עם מתח ולחץ נפשי שהוא נורמלי ביותר... זה לא עושה טוב לאפ' אחד.

• הוסף לסימניות
יש למישהו הסבר לעובדה שהחולשה הופיעה בשעה שהבדיקות הצביעו
שהמונו עבר?
מדוע החולשה לא עוברת? ועד מתי זה יכול להמשך???

• הוסף לסימניות
לפני כמה שנים סבלתי מזה, וחבר הציע לי לפנות ל'היימליך', שגם מאבחן וגם מטפל ע"י ביקום (כמדומני), וב"ה זה עזר לי פלאים, והשתחררתי מזה לחלוטין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;581123:
חבל לבלבל מחלות נפשיות עם מתח ולחץ נפשי שהוא נורמלי ביותר... זה לא עושה טוב לאפ' אחד.

כתבתי משהו על מחלות נפש?
איפה?

• הוסף לסימניות
המחלה עצמה אורכת כשבועיים. אבל הספיחים שלה יכולים להמשך גם שנים...
מכירה משהו שניסה את כל השיטות וממש הלך מרופא להומיאופט וחוזר חלילה, אבל למעשה לא היו שינויים גדולים, רק הזמן (לאט לאט) עשה את שלו, והיום שנים אחרי כמעט אין לזה זכר.
מה שכן כל אחד מקבל את זה ברמה אחרת ולתקופת זמן שונה.

• הוסף לסימניות
שמעתי מחולה מונו שאמר לו רופא גדול:
מה שאתה יכול לעשות זה, לאכול מתי שאתה רעב, ולישון כשאתה חש עייף.

• הוסף לסימניות
ראשית רפואה שלמה
אני אתפלל מהיום לרפואתו גם בלי לדעת את שמו הקב״ה וודאי ידע על מי אני מתכוון
ממה שאני שמעתי וודאי שאני לא מחדש הרבה אלא רק לחדד את העניין בתקופה זו צריכים להיות סבלניים ולעודד את הבעל לתת לו את מקומו וכבודו הראוי למרות הקשיים לפעמים ..
אני יודע שזה כ״כ ברור אבל לפעמים עלול להיות קשה
ושוב אני מאחל לכם שעוד היום תצחקו מכל העניין והכל יעבור כלא היה ישועת ה׳ כהרף עין ותפילות הם התרופה הכי חזקה

• הוסף לסימניות
אוי לא! מזכיר לי נשכחות- כן זה עובר בעז"ה!!!
הדבר היחד שעזר לי הוא ויטמין C (של סולגאר) אם את רוצה אומר לך את הכמויות הממולצות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה