התייעצות עזרה מנסיונכם - מה אנחנו צריכים מזכירה או מנהלת משרד?

• הוסף לסימניות
אנו עושים פעילות עניפה תחת עמותה, ותחום ניהול התורמים, תרומות וגיוס כספים זקוק להכנס תחת נהלים ומעקב.
את הקשרים והבאת התורמים מבצע בעל הפעילות, אך יש הרבה פינות שלא נסגרות, קבלות שלא נשלחות בזמן, הוק" שלא מתחדושת במיידי וכסף נאבד, אלא מה שאנו צריכים קצת יותר מזה - לאור הדינמיקה של הפעילות יש צורך במישהיא שתמסגר כל תוכנית התרמה ותהיה קצת אסרטיבית לכל תוכנית כך שבעל העמותה יהיה מחויב להתרמה ולא יקפוץ לדברים אחרים.
ולכן אני מתלבט, האם אנו זקוקים למישהי שהיא מנהלת ומגדילה ראש, או מספיקה מזכירה.
חלק מהשאלה זה גם מתאים גבר או אשה.
מה זה אומר שהוא/היא צריכים לעשות, (אפילו מהבית):
ניהול קשרי תורמים (מערכות CRM, משובים על הפעילו מדי חודש, סיווג תורמים)
אך גם הזנת נתונים, קבלות לכל דורש, חידוש הו"ק וכרטיסי אשראי שהוחלפו.
בין היתר - קידום סעיף 46 לעמותה חדשה (לעמוד בקשר עם משרד רו"ח)
פיקוח מעקב וסגירת כל תוכנית התרמה עד לסיומה.
אשמח לעזרת בעלי הנסיון.

• הוסף לסימניות
כמובן מישהי/א יותר ממזכירה רגילה, שיודע להבין דבר ולקדם אותו.
אם זה מהבית יש לי כמה רעיונות מאוד טובים, אם את מעוניינים עדיין אשמח להפנות אליכם.

• הוסף לסימניות
מזכירה מקבלת הוראות ומבצעת
יש פה הרבה דרישות שהם יותר הגדרת הפעולות והתוכניות לזמן הקרוב ואולי גם הרחוק.

• הוסף לסימניות
כמובן מישהי/א יותר ממזכירה רגילה, שיודע להבין דבר ולקדם אותו.
אם זה מהבית יש לי כמה רעיונות מאוד טובים, אם את מעוניינים עדיין אשמח להפנות אליכם.

ישר כח על התגובות.
מבין שצריך מזכירה ++
אשמח לקבל רעיונות.

• הוסף לסימניות
בס"ד
ממה שאני מבין, ולאור הניסיון, מדובר במנהל משרד לכל דבר ועניין.
אם תרצה עזרה בגיוס - אשמח לעזור בזה.

• הוסף לסימניות
אנו עושים פעילות עניפה תחת עמותה, ותחום ניהול התורמים, תרומות וגיוס כספים זקוק להכנס תחת נהלים ומעקב.
את הקשרים והבאת התורמים מבצע בעל הפעילות, אך יש הרבה פינות שלא נסגרות, קבלות שלא נשלחות בזמן, הוק" שלא מתחדושת במיידי וכסף נאבד, אלא מה שאנו צריכים קצת יותר מזה - לאור הדינמיקה של הפעילות יש צורך במישהיא שתמסגר כל תוכנית התרמה ותהיה קצת אסרטיבית לכל תוכנית כך שבעל העמותה יהיה מחויב להתרמה ולא יקפוץ לדברים אחרים.
ולכן אני מתלבט, האם אנו זקוקים למישהי שהיא מנהלת ומגדילה ראש, או מספיקה מזכירה.
חלק מהשאלה זה גם מתאים גבר או אשה.
מה זה אומר שהוא/היא צריכים לעשות, (אפילו מהבית):
ניהול קשרי תורמים (מערכות CRM, משובים על הפעילו מדי חודש, סיווג תורמים)
אך גם הזנת נתונים, קבלות לכל דורש, חידוש הו"ק וכרטיסי אשראי שהוחלפו.
בין היתר - קידום סעיף 46 לעמותה חדשה (לעמוד בקשר עם משרד רו"ח)
פיקוח מעקב וסגירת כל תוכנית התרמה עד לסיומה.
אשמח לעזרת בעלי הנסיון.
התשובה היא
כמה אתם יכולים/מוכנים לשלם? (לא רוצים...)
זה העובד/ת שתמצאו...
מניסיון, קשה מאוד למצוא עובדים טובים

• הוסף לסימניות
צריך מישהי עם חוש טכני חזק,
אסרטיביות,
יכולת לעשות הרבה דברים במקביל - יותר מתאים לאישה,

אגב, ממש מעניין אותי המשרה

• הוסף לסימניות
ישר כח לכולכם, יותר ברור לי כעת מה צריך, קיבלתי פניות והמלצות מכמה מכם, אבדוק, ופתוח לשמוע.

• הוסף לסימניות
צריך מישהי עם חוש טכני חזק,
אסרטיביות,
יכולת לעשות הרבה דברים במקביל - יותר מתאים לאישה,

אגב, ממש מעניין אותי המשרה
לדעתי מנהל משרד עם עדיפות לגבר שיוכל יותר להרים פרויקטים ולקדם את העמותה
גבר או אשה, זה באמת שאילה מהותית, נשים מנוגה גברים ממאדים.

אשה מסוגלת לבצע את אותם פעולות כל הזמן זו האנרגיה הנשית, גבר מרגיש צורך לפרות קדימה ולעשות דברים חדשים ולהרים פרוייקטים.
במקרים כמו שאתה מתאר זה באמת שילוב של שני סוגי פעולות.
ולכן שימו לב מה רוב המשימות שאתם צריכים בשלב זה עבור הגיוס כספים, אם זה 'שימור' 'מעקב' 'הכנסה למסגרות' - אשה תהיה הדבר הכי טוב, אבל אם זה פרויקטים של יצירה מאפס, בניית תהליכים - עדיף גבר.
זה שני דברים שנמצאים בכל עסק ובכל עמותה, אבל לכל שלב יש דגש על משהו אחר.
התקדמות לעומת ייצוב.
יש הרבה אנשים/נשים מוכשרים וטובים שישמחו לעשות עבודה כזו מהבית.
תצליחו.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש הרבה אנשים/נשים מוכשרים וטובים שישמחו לעשות עבודה כזו מהבית.
בס"ד
יש עבודות של פרילנסר שאכן מתאימות לעבודה מהבית.
לעבודה מהעסק יש מעלות עצומות, שלא תמיד כדאי לפספס אותן.
במקרה הזה, בו מתבקש העובד גם לפתח ולהגדיל את העסק, לכאורה יצטרך העובד/ת - לפחות בתקופה הראשונה - ממש לחיות את העסק, וזה קורה יותר טוב מהמקום.
לתשומת לבך.

• הוסף לסימניות
אני מאוד מצליח ב"ה בכאלו תפקידים, אשמח אם תיצרו איתי קשר, במספר 0533149928
תודה רבה.
ובהצלחה.

• הוסף לסימניות
כמה השכר על דבר כזה?
בס"ד
כמה שזה שווה לבוס...
מזכיר - זה משהו שיכול להתחיל במינימום, ולפעמים גם בפחות ממשרה מלאה, וכמעט שאין סוף לתקרה.
על פניו, נשמע שכן מדובר במשהו שהוא מעבר למינימום, ולכן מומלץ להתחיל ב35-40 לשעה, עם אופציות לקידום ובונוסים משתלמים [אופציה אין הכוונה משהו באוויר, אלא על סיכום שבעוד 3 עד מקסימום 5 חודשים תתקיים פגישת עבודה לבדיקת העניין לטובת 2 הצדדים, מומלץ לקבוע תאריך מראש לזה ביומן]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה