עזרה עזרה מרשומים באתר אגורה - בדחיפות

• הוסף לסימניות
מחפש בדחיפות להשיג מוצר למסירה באתר אשמח אם מישהו שרשום שם יוכל להביא לי את פרטי המוסר

תודה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • שם:שלום
  • שלחו מסר (דרך מערכת המסרים של האתר)
  • טלפון 1:1900-724-724 קוד גישה: 132246 (איך מחייגים?)
  • טלפון 2:1900-724-724 קוד גישה: 132247 (איך מחייגים?)
הוא לא השאיר שם מספר שלו ?
אין לי אפשרות לחייג איליו - יש מצב אתה מחלייג איליו ? ומביא לו את המספר שלי ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
1733302839952.png

• הוסף לסימניות
השאלה תוך כמה זמן הם מפרסמים?
אם לא פרסמת מודעה למסירה, אחרי שעובר 24 שעות מאז שהמודעה עלתה תוכלי לראות פרטים
אם פרסמת, לפעמים לוקח זמן עד שהמודעה שלך מאושרת ברגע שתאושר תוכלי לראות את פרטי המפרסם

• הוסף לסימניות
היי, האם מישהו יכול לרשום לי את מספר הטלפון של המוכר הזהה:
תודה רבה!

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2025-02-17 102201.jpg
    צילום מסך 2025-02-17 102201.jpg
    KB 128.2 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
היי, האם מישהו יכול לרשום לי את מספר הטלפון של המוכר הזה:
תודה ענקית!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה