התותחן שבקצפת
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
מחפש בדחיפות להשיג מוצר למסירה באתר אשמח אם מישהו שרשום שם יוכל להביא לי את פרטי המוסר
תודה
תודה
https://www.agora.co.il/toGet.asp?searchType=subCategory&dealType=1&iseek=10025 מסך מישוב חולדהבשמחה
במה מדובר?
https://www.agora.co.il/toGet.asp?searchType=subCategory&dealType=1&iseek=10025 מסך מישוב חולדה
אשמח אם תוכל לשלוח לי פרטים של המוסר
גם לי אין אפשרות לחייג אליוהוא לא השאיר שם מספר שלו ?
אין לי אפשרות לחייג איליו - יש מצב אתה מחלייג איליו ? ומביא לו את המספר שלי ?
תודה רבה מודה מעריךגם לי אין אפשרות לחייג אליו
כתבתי לו שאני מעוניין במוצר
נחכה שהוא יגיב
תודה
מהרגע שהמודעה מתפרסמת, לפעמים לוקח קצת זמן עד שזה מאושרתודה
אתם יודעים אולי כמה זמן מאז שפירסמתי הם מאשרים לי לראות?
השאלה תוך כמה זמן הם מפרסמים?מהרגע שהמודעה מתפרסמת, לפעמים לוקח קצת זמן עד שזה מאושר
אם לא פרסמת מודעה למסירה, אחרי שעובר 24 שעות מאז שהמודעה עלתה תוכלי לראות פרטיםהשאלה תוך כמה זמן הם מפרסמים?
איזה מוצר?יש מישהוא שיכול להביא לי פרטים על מוצר למסירה באגורה?
איזה מוצר?
מצלמה בנהריה, עלה היום
היי, האם מישהו יכול לרשום לי את מספר הטלפון של המוכר הזהה:
תודה רבה!![]()
מיטת תינוק יד 2 למסירה בחינם - מודעה 3007752
למסירה מיטת תינוק יד שניה בחינם בחיפה: מיטה מעץ מלא , ארבעה מצבי גובה. מצב מעולה. כולל מיזרון \ דו צדדי (קשה ורך) .www.agora.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים