- הוסף לסימניות
היי, האם מישהו יכול לרשום לי את מספר הטלפון של המוכר הזה:
תודה ענקית!!![]()
מיטת תינוק יד 2 - מודעה 3019100
למסירה מיטת תינוק יד שניה בחינם בטירת כרמל: מיטת תינוק מפורקת ללא מזרוןwww.agora.co.il
היי, האם מישהו יכול לרשום לי את מספר הטלפון של המוכר הזה:
תודה ענקית!!![]()
מיטת תינוק יד 2 - מודעה 3019100
למסירה מיטת תינוק יד שניה בחינם בטירת כרמל: מיטת תינוק מפורקת ללא מזרוןwww.agora.co.il
תודה רבה לךספריה
טלפון 1:1900-724-724 קוד גישה: 92784
מיטה
טלפון 1:1900-724-724 קוד גישה: 76076
מספר טלפון 1900724724מקפיצה,
דרוש לי בדחיפות מספר טלפון מפרטי מוסר במודעה באגורה,
![]()
תמונה של חדר שינה למסירה בחינם - מודעה 3044775
חדר שינה - חדש שינה כולל 2 מיטות ארון 4 דלתות שידה 2 מגירות + שידה 6 מגירות + שידת מראה.www.agora.co.il
תודה לעוזרים
אין מה לעשות. רוב חברות התקשורת לא נותנות אפשרות חיוגוועדת התקשורת חסמה את האפשרות להתקשר למספרים עם קידומת של 1900,
מה אפשר לעשות בנידון???
או לכתוב מסר באתראחרת אין דרך לתקשר עם אגורה- אלא לראותם בלבד
נדיראו לכתוב מסר באתר
אני כבר קיבלתי ככה כמה דברים
יש עדיין צורך?מספר טלפון 1900724724
קוד גישה 140393
תודה למי שיכול לעזור!!
כן יש צורך תודה מראשיש עדיין צורך?
אני ישמח מחר לתזכורת עכשיו מאוחרכן יש צורך תודה מראש
בוקר,אני ישמח מחר לתזכורת עכשיו מאוחר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים