עיצוב פנים עזרה - עיצוב פינת נט"י נישתית וקטנה מאד

• הוסף לסימניות
אודה לעזרתכן בעיצוב פינת נט"י.

זאת הפינה עם המידות:

1708580795708.png

אדום - אורך 33
שחור - אורך 49
כחול - אורך 83

בקיר שמסומן הקו השחור - יש הכנה לאינטרפוץ.

אשמח מאד לכל רעיון אפשרי.

הייתי רוצה משהו בסגנון בהיר עם סרגלי פולימר.

• הוסף לסימניות
יש בערך אינסוף אפשרויות.
מציעה משהו קלאסי ויפה - חיפוי 3 הקירות עד לתקרה באריח הריצוף.
(בקיר הכחול לחפות רק 33 ס"מ - מקביל לקיר ממול, ולסיים בפרופיל שחור.
בניה של משטח מחופה גם באריח הריצוף, ועליו כיור מונח עגול שחור (אפשר מעט בולט)

מעל לכיור מראה שהחלק התחתון שלה מעוגל עם תאורה נסתרת.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לנו היה עוד יותר צר ועשינו חיפוי של הרצפות + כיור מונח יפה שחור וברז יפה שחור מאלי ואז לא היה מקום למראה אז שמנו תאורה כזו:
צפה בקובץ המצורף 1583773

יכולה לעלות תמונה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לנו היה עוד יותר צר ועשינו חיפוי של הרצפות + כיור מונח יפה שחור וברז יפה שחור מאלי ואז לא היה מקום למראה אז שמנו תאורה כזו:
צפה בקובץ המצורף 1583773
גם לנו היה בערך כזה גודל
לא זוכרת מידות מדויקות
ועשינו אותו סגנון
גם חיפוי של הרצפות
וברז ותאורה מאלי
יצא ממש יפה,

מצרפת תמונה
IMG_6053-min.jpg

• הוסף לסימניות
אפשר לחפות בטפט רחיץ את כל האזור ולקבל מראה נקי ועדין.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לשאול אפשר בשמחה
מקווה שאני אדע לענות
אני מאמינה שהמעצבות פה ידעו הרבה יותר ממני
תודה על הרצון :)
אני רוצה לעשות פינת נט"י וההשראה שלך עומדת לי כל הזמן מול העיניים.
אבל כמה דברים לא ברורים לי:
1. באיזה פורמט נתת לקבלן את הפריסה של המשולשים? איך המידות היו נראות? אני רוצה לשרטט פריסה לעצמי, השאלה איך להגיש לו את זה
2. מי בנה לך את המשטח מהריצוף? הקבלן? זה עמיד בפני מים ונזילות?
3. הרצף חתך לך את הריצוף בצורת משולש? או שהלכתם לאיש שיש עם מכונות חיתוך מיוחדות...
4. מה זה הפרופילים השחורים, זה לא רובה שחור? איפה קונים?

מקווה שלא הגזמתי :ROFLMAO:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה