מידע שימושי עזרה ראשונה לנפגעי נרקיסיזם

מצב
הנושא נעול.
לא
זאת כתבה נוספת, מהשבוע.
אני רוצה לפרוע הבטחה משבוע שעבר להביא גם את הכתבה השניה ממגזין קטיפה בנושא. שמחתי שפתחו שוב את השרשור שאוכל להעלות את זה לתועלתכם.
השבוע הכתבה עוסקת בדרכי ההתמודדות עם הנרקסיסט בבית.
כמובן - ואין צורך להדגיש - שעד כמה שכבר כתבתי שאין לי הכירות עם הנושא, ואני מתוודע לכאב הזה רק ממכם - בשרשור ההודעות המטלטלות שלכם - אז כמובן שאין לי שום צד בענין לכאן או לכאן. הבאתי את הכתבה מהסורק-אליכם...
כלקח משבוע שעבר - הפעם העליתי בכל האופציות - קובץ PDF, דחיסה של PDF, וקבצי תמונה - שיהיה לתועלת מירבית. בהצלחה.
זו הכתבה מהשבוע.

גם מהילדים שלו עצמו שבעידוד הנרקיסיסט יורדים עליו
מתחצפים אליו
ומסתכלים עליו בכללי כעל ספונג'דור
עד איזה גיל הם מתנהגים ככה?
זה הזוי - הילדים הללו לא חושבים שההתנהגות לא ראויה??
או שזה רק אלה שמפתחים נרסיסטיות ויהיו תמיד את הילדים המגוננים??

חושבת שהעלו את הכתבה הזו כאן.
כולם נשארו שלווים, עניין אותי אם ואיך מקבלים את הדברים.
אני גם לא פתחתי עד עכשיו את הכתבה, אז הייתי שלווה, אבל עכשיו כשאמרו מי ה "מאן דאמר" שם על זה אני מתלוננת.
(לא קראתי)

הכתבה הזו בקטיפה
רק עכשיו פתחתי אותה
לדעתי
ממש לא מקצועית, ולא מתחילה להבין
אין לי כח להתחיל לצטט לכם כאן משפטים שממש לא רלוונטיים
ככה
שאין לי אלא לכעוס על הצורה שבה הם מעלים את הדברים
אולי
כמו שמישהו כבר כתב כאן
לאנשים שהם בעלי רקע נרקיסיסטי והוא לא יותר מ40-50%
זה נכון
אבל לגבי אנשים שמתמודדים עם נרקיסיסט אמיתי
הכתבה הזו לא רלוונטית
ומקוממת מאד

חוץ מזה
שאין שם בעלי מקצוע אמיתיים-זה מתסכל,אבל ממש!

הכתבה הזו בקטיפה
רק עכשיו פתחתי אותה
לדעתי
ממש לא מקצועית, ולא מתחילה להבין
אין לי כח להתחיל לצטט לכם כאן משפטים שממש לא רלוונטיים
ככה
שאין לי אלא לכעוס על הצורה שבה הם מעלים את הדברים
אולי
כמו שמישהו כבר כתב כאן
לאנשים שהם בעלי רקע נרקיסיסטי והוא לא יותר מ40-50%
זה נכון
אבל לגבי אנשים שמתמודדים עם נרקיסיסט אמיתי
הכתבה הזו לא רלוונטית
ומקוממת מאד

חוץ מזה
שאין שם בעלי מקצוע אמיתיים-זה מתסכל,אבל ממש!
אם אין בה אנשי מקצוע איך היא תהיה מקצועית?

יש מצב שהורה נקרסיסט יתנהג ברשעות כלפי חלק מהילדים ולא לכולם??
יש מושג של ילד זהב שהוא הילד שמקבל חיבוק דוב והופך לסמרטוט מרצה וממילא היחס אליו טוב יותר מילד שהוא הכבשה השחורה
אבל זה לא באמת יחס טוב, ההורה לא רואה את הילד אלא משתמש בו כחלון ראווה שלו והילד מאבד מהעצמיות והופך למרצה בלבד.

ההורה לא רואה את הילד אלא משתמש בו כחלון ראווה שלו והילד מאבד מהעצמיות והופך למרצה בלבד.
וזה ממש יכול להיות 50% מהילדים בבית?
או אפילו אם ההורה הוא אבא - אז הבנים מושלמים והבנות ה' ישמור...
או אמא שהבנות מקסימות והבנים ה' ישמור...??

בכתבה מרואיינים:
מלכה דיאמנט, מאסטרית תקשורת והכלה, מנהלת מרכז נרקיסים להתמודדות עם נרקיסיזם במשפחה
תהילה חן, מאסטרית חוסן והעצמה, מטפלת במרכז נרקיסים להתמודדות עם נרקיסיזם במשפחה
מאיר ויזל, אמן התקשורת וההקשבה, מטפל במרכז נרקיסים וכו'

אף אחד מהם לא מחזיק בתואר טיפולי קביל. הם מכריזים על גישה חדשה שמענין מאד והיא מוכרת רק במרכז נרקיסים להתמודדות וכו'

רוצים לבדוק מי שילם על הכתבה הזו? מי שרוצה לעשות כסף, שיקח עו"ד ויתבע את קטיפה על זה שלא כתבו "תוכן שיווקי"

אני רוצה לפרוע הבטחה משבוע שעבר להביא גם את הכתבה השניה ממגזין קטיפה בנושא. שמחתי שפתחו שוב את השרשור שאוכל להעלות את זה לתועלתכם.
השבוע הכתבה עוסקת בדרכי ההתמודדות עם הנרקסיסט בבית.
כמובן - ואין צורך להדגיש - שעד כמה שכבר כתבתי שאין לי הכירות עם הנושא, ואני מתוודע לכאב הזה רק ממכם - בשרשור ההודעות המטלטלות שלכם - אז כמובן שאין לי שום צד בענין לכאן או לכאן. הבאתי את הכתבה מהסורק-אליכם...
כלקח משבוע שעבר - הפעם העליתי בכל האופציות - קובץ PDF, דחיסה של PDF, וקבצי תמונה - שיהיה לתועלת מירבית. בהצלחה.
לא אהבתי...

מי שרוצה לעשות כסף,
אני לא רוצה לעשות כסף, אני רק רוצה שכשאני קוראת מאמר "מקצועי" או מדברת עם "מטפלים" שאני לא אצא עוד פעם זאת שהכל תלוי בה ובגלל שאין לי כח לעבוד אני לא בקשר עם אמא שלי.
מספיק שמעתי את זה בחיים.

בכתבה מרואיינים:
מלכה דיאמנט, מאסטרית תקשורת והכלה, מנהלת מרכז נרקיסים להתמודדות עם נרקיסיזם במשפחה
תהילה חן, מאסטרית חוסן והעצמה, מטפלת במרכז נרקיסים להתמודדות עם נרקיסיזם במשפחה
מאיר ויזל, אמן התקשורת וההקשבה, מטפל במרכז נרקיסים וכו'

בדיוק עכשיו בדקתי גם את השמות של האחראים במרכז נרקיסים ועשיתי חיפוש כדי לבדוק מה התארים הטיפוליים שלהם.
רמז- אין כאלה, או שרק אני לא מצאתי אותם.
להביא כתבה בכזה נושא משמעותי עם אנשים שמרואיינים בה ולקרוא להם מטפלים רגשיים- זה צחוק מעבודה.
בעצם- אולי זה יותר עצוב ממצחיק.
כשקראתי את הכתבה, היה לי מוזר ומשונה כל הגישה וההתנסחות, וגם אני חיכיתי לתגובות פה ולא ראיתי כאלה עד עכשיו.

אני לא רוצה לעשות כסף, אני רק רוצה שכשאני קוראת מאמר "מקצועי" או מדברת עם "מטפלים" שאני לא אצא עוד פעם זאת שהכל תלוי בה ובגלל שאין לי כח לעבוד אני לא בקשר עם אמא שלי.
מספיק שמעתי את זה בחיים.
אז אל תקראי עיתונים, כי שם מי שמשלם- מקבל במה
לפעמים זה עמותה שקוראת לכיבוד הורים ונגד טיפולים שגורמים לילדים להתרחק מהורים פוגעניים
לפעמים זה "מכון" כזה, לפעמים מכון אחר. לפעמים משלמים להם לכתוב נגד מקצועות המחשבים ולפעמים בעד כי בדיוק מכון לימודים רוצה לפתוח קבוצה.

אנשי מקצוע לא משלמים להם ולכן לא יהיה שם מידע מקצועי או רלוונטי.

עם הפרדה ברורה לעסקני החסד, כמו שכתבו שלא עליהם מדובר...
אבל אנחנו רגילים להתייחס ל"עסקנים" כביכול הם אנשי השלימות... זה ממש תלוי מהיכן הם צמחו.
עסקן שצמח מתוך עצמו כשכבר בבחרותו הוא התחיל להתעסק עם כל מיני וכל מיני, וכך הוא גדל כשהוא מתערבב עם האנשים המשפיעים, וכך הוא צבר כוח השפעה - אז מה יש לדרוש ממנו??? הוא סה"כ דואג לעצמו.... יש לו דחיפה להיות במרכז העניינים - אז הוא מערבב טוב כדי שיבואו אליו והוא יפנה ל"חברים" שלו וכך נוצר מצב של "עסקן"... אבל הוא בעצם "מאכער"...
עסקן אמיתי, זה אותו אחד צנוע שהתמנה על ידי רב מכל מגזר שיהיה, במטרה לטפל בנושא מסוים שהוא מבין בו... במקרה כזה העסקן מבין את מקומו ואת תפקידו, והוא מבצע את המוטל עליו באחריות מלאה, ובעיקר ברגישות ובנכונות אמיתית ל-ע-ז-ו-ר !!!! ולא רק לערבב...
הרגשתי על נשמתי את אלו ואת אלו - מהראשונים יוצא רק נזקים !!! ומהשניים באים הפיתרונות !!!!!
זה נכון מאוד
כי העסקנים שהמטרה שלהם זה חסד יעשו את זה צנוע ובלי רעש וצלצולים לעומת המאכערים שיעשו בלגן כי המטרה שלהם זה יותר כבוד וכדו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.