- הוסף לסימניות
לאחושבת שהעלו את הכתבה הזו כאן.
כולם נשארו שלווים, עניין אותי אם ואיך מקבלים את הדברים.
זאת כתבה נוספת, מהשבוע.
לאחושבת שהעלו את הכתבה הזו כאן.
לא
זאת כתבה נוספת, מהשבוע.
זו הכתבה מהשבוע.אני רוצה לפרוע הבטחה משבוע שעבר להביא גם את הכתבה השניה ממגזין קטיפה בנושא. שמחתי שפתחו שוב את השרשור שאוכל להעלות את זה לתועלתכם.
השבוע הכתבה עוסקת בדרכי ההתמודדות עם הנרקסיסט בבית.
כמובן - ואין צורך להדגיש - שעד כמה שכבר כתבתי שאין לי הכירות עם הנושא, ואני מתוודע לכאב הזה רק ממכם - בשרשור ההודעות המטלטלות שלכם - אז כמובן שאין לי שום צד בענין לכאן או לכאן. הבאתי את הכתבה מהסורק-אליכם...
כלקח משבוע שעבר - הפעם העליתי בכל האופציות - קובץ PDF, דחיסה של PDF, וקבצי תמונה - שיהיה לתועלת מירבית. בהצלחה.
עד איזה גיל הם מתנהגים ככה?גם מהילדים שלו עצמו שבעידוד הנרקיסיסט יורדים עליו
מתחצפים אליו
ומסתכלים עליו בכללי כעל ספונג'דור
לא עד גיל מסוים כל אחד נופל לו האסימון בגיל/שלב אחר ויש כאלו שלעולם לא...עד איזה גיל הם מתנהגים ככה?
אני גם לא פתחתי עד עכשיו את הכתבה, אז הייתי שלווה, אבל עכשיו כשאמרו מי ה "מאן דאמר" שם על זה אני מתלוננת.חושבת שהעלו את הכתבה הזו כאן.
אם אין בה אנשי מקצוע איך היא תהיה מקצועית?הכתבה הזו בקטיפה
רק עכשיו פתחתי אותה
לדעתי
ממש לא מקצועית, ולא מתחילה להבין
אין לי כח להתחיל לצטט לכם כאן משפטים שממש לא רלוונטיים
ככה
שאין לי אלא לכעוס על הצורה שבה הם מעלים את הדברים
אולי
כמו שמישהו כבר כתב כאן
לאנשים שהם בעלי רקע נרקיסיסטי והוא לא יותר מ40-50%
זה נכון
אבל לגבי אנשים שמתמודדים עם נרקיסיסט אמיתי
הכתבה הזו לא רלוונטית
ומקוממת מאד
חוץ מזה
שאין שם בעלי מקצוע אמיתיים-זה מתסכל,אבל ממש!
יש מושג של ילד זהב שהוא הילד שמקבל חיבוק דוב והופך לסמרטוט מרצה וממילא היחס אליו טוב יותר מילד שהוא הכבשה השחורהיש מצב שהורה נקרסיסט יתנהג ברשעות כלפי חלק מהילדים ולא לכולם??
וזה ממש יכול להיות 50% מהילדים בבית?ההורה לא רואה את הילד אלא משתמש בו כחלון ראווה שלו והילד מאבד מהעצמיות והופך למרצה בלבד.
האם יש דבר כזה שגם האבא וגם האמא ביחד נרקיסיסטים?
לא אהבתי...אני רוצה לפרוע הבטחה משבוע שעבר להביא גם את הכתבה השניה ממגזין קטיפה בנושא. שמחתי שפתחו שוב את השרשור שאוכל להעלות את זה לתועלתכם.
השבוע הכתבה עוסקת בדרכי ההתמודדות עם הנרקסיסט בבית.
כמובן - ואין צורך להדגיש - שעד כמה שכבר כתבתי שאין לי הכירות עם הנושא, ואני מתוודע לכאב הזה רק ממכם - בשרשור ההודעות המטלטלות שלכם - אז כמובן שאין לי שום צד בענין לכאן או לכאן. הבאתי את הכתבה מהסורק-אליכם...
כלקח משבוע שעבר - הפעם העליתי בכל האופציות - קובץ PDF, דחיסה של PDF, וקבצי תמונה - שיהיה לתועלת מירבית. בהצלחה.
אם כן זה סוף העולם....האם יש דבר כזה שגם האבא וגם האמא ביחד נרקיסיסטים?
אני לא רוצה לעשות כסף, אני רק רוצה שכשאני קוראת מאמר "מקצועי" או מדברת עם "מטפלים" שאני לא אצא עוד פעם זאת שהכל תלוי בה ובגלל שאין לי כח לעבוד אני לא בקשר עם אמא שלי.מי שרוצה לעשות כסף,
בכתבה מרואיינים:
מלכה דיאמנט, מאסטרית תקשורת והכלה, מנהלת מרכז נרקיסים להתמודדות עם נרקיסיזם במשפחה
תהילה חן, מאסטרית חוסן והעצמה, מטפלת במרכז נרקיסים להתמודדות עם נרקיסיזם במשפחה
מאיר ויזל, אמן התקשורת וההקשבה, מטפל במרכז נרקיסים וכו'
אז אל תקראי עיתונים, כי שם מי שמשלם- מקבל במהאני לא רוצה לעשות כסף, אני רק רוצה שכשאני קוראת מאמר "מקצועי" או מדברת עם "מטפלים" שאני לא אצא עוד פעם זאת שהכל תלוי בה ובגלל שאין לי כח לעבוד אני לא בקשר עם אמא שלי.
מספיק שמעתי את זה בחיים.
לא יודעתוזה ממש יכול להיות 50% מהילדים בבית?
או אפילו אם ההורה הוא אבא - אז הבנים מושלמים והבנות ה' ישמור...
או אמא שהבנות מקסימות והבנים ה' ישמור...??
זה נכון מאודעם הפרדה ברורה לעסקני החסד, כמו שכתבו שלא עליהם מדובר...
אבל אנחנו רגילים להתייחס ל"עסקנים" כביכול הם אנשי השלימות... זה ממש תלוי מהיכן הם צמחו.
עסקן שצמח מתוך עצמו כשכבר בבחרותו הוא התחיל להתעסק עם כל מיני וכל מיני, וכך הוא גדל כשהוא מתערבב עם האנשים המשפיעים, וכך הוא צבר כוח השפעה - אז מה יש לדרוש ממנו??? הוא סה"כ דואג לעצמו.... יש לו דחיפה להיות במרכז העניינים - אז הוא מערבב טוב כדי שיבואו אליו והוא יפנה ל"חברים" שלו וכך נוצר מצב של "עסקן"... אבל הוא בעצם "מאכער"...
עסקן אמיתי, זה אותו אחד צנוע שהתמנה על ידי רב מכל מגזר שיהיה, במטרה לטפל בנושא מסוים שהוא מבין בו... במקרה כזה העסקן מבין את מקומו ואת תפקידו, והוא מבצע את המוטל עליו באחריות מלאה, ובעיקר ברגישות ובנכונות אמיתית ל-ע-ז-ו-ר !!!! ולא רק לערבב...
הרגשתי על נשמתי את אלו ואת אלו - מהראשונים יוצא רק נזקים !!! ומהשניים באים הפיתרונות !!!!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים