עזרה ! שולחן העבודה שלי התמלא בקבצים לא מזוהים, מה זה??

• הוסף לסימניות
המחשב חדש ויש סינון של נטפרי
כמה ימים אחרי שקניתי אותו אני פותח את שולחן העבודה ורואה שכולו מלא בקבצים בלתי מזוהים
ואשר אני מנסה לפתוח או למחוק אותם נפתח לי חלונית שאלו קבצי ווב שההפעלה שלהם יכולה להזיק
מה זה?
ומה עוישם לזה?

• הוסף לסימניות
לכידת מסך בשולחן העבודה.PNG

• הוסף לסימניות
נראה כאילו התקנת תוכנה על שולחן העבודה
התקנת תוכנה כלשהי לאחרונה (אולי משהו שקשור ל PDF ?)

• הוסף לסימניות
תנסה להסיר אותה
ולהתקין מחדש
אחר כך תבדוק אילו קבצים נמצאים בתיקיית ההתקנה של התוכנה ותבדוק אם זה אותם קבצים שנמצאים על שולחן העבודה - אם כן, כנראה שהתוכנה הותקנה בטעות על שולחן העבודה במקום במקום הרגיל
אגב, מתי הקבצים הופיעו? אחרי ההתקנה \ לפני \ הרבה אחרי \ הרבה לפני ?

• הוסף לסימניות
תנסה להסיר אותה
ולהתקין מחדש
אחר כך תבדוק אילו קבצים נמצאים בתיקיית ההתקנה של התוכנה ותבדוק אם זה אותם קבצים שנמצאים על שולחן העבודה - אם כן, כנראה שהתוכנה הותקנה בטעות על שולחן העבודה במקום במקום הרגיל
אגב, מתי הקבצים הופיעו? אחרי ההתקנה \ לפני \ הרבה אחרי \ הרבה לפני ?
רואים את התוכנה בשולחן העבודה
אבל חוץ מזה יש את כל התיקיות האלו שם
ראיתי את זה יום אחרי אבל יתכן שזה היה מייד שהתקנתי
לא נראה לי שהיה קודם .

• הוסף לסימניות
תנסה לגזור ולהדביק את כל הקבצים האלו בתיקייה אחרת ותפעיל את המחשב מחדש
אם הכל תקין - אפשר למחוק אותם, אם לא, נצטרך לחפור עמוק יותר
אגב, ניסית להתקין מחדש ולבדוק אם הקבצים זהים ?

• הוסף לסימניות
תנסה לגזור ולהדביק את כל הקבצים האלו בתיקייה אחרת ותפעיל את המחשב מחדש
אם הכל תקין - אפשר למחוק אותם, אם לא, נצטרך לחפור עמוק יותר
כשאני מנסה עכשיו למחוק זה כותב לי שזה קובץ של מערכת הפעלה (ווב )
אגב, ניסית להתקין מחדש ולבדוק אם הקבצים זהים ?
עדיין לא כי לא ממש הבנתי מה אני צריך לבדוק

• הוסף לסימניות
עדיין לא עניתם אם מישהו התקין לאחרונה איזה תוכנה?
נסו לעשות שחזור מערכת
ואיזה אנטי וירוס קיים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@לא כמו כולם זה יכול לשבש את הקיצורי דרך
עדיף להסיר ולהתקין מחדש
אני רואה רק קיצור דרך אחד שהוא פותח את התוכנה,
שישאיר רק אותו.
במהלך חיי כבר יצא לי להזיז תיקיות של התקנה ואף פעם לא נתקלתי בבעיה.
אבל מה שבא לו,
אני לא מתערבת.

• הוסף לסימניות
היה לי פעם משהו דומה, לפני שנים.
הכי פשוט זה להסיר את התוכנה דרך מצב בטוח. אני לא יכול לומר לך איך ולמה כי אני לא זוכר כבר - אבל לי זה עזר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה