אכן התקנתי וניתן לראות את זהנראה כאילו התקנת תוכנה על שולחן העבודה
התקנת תוכנה כלשהי לאחרונה (אולי משהו שקשור ל PDF ?)
רואים את התוכנה בשולחן העבודהתנסה להסיר אותה
ולהתקין מחדש
אחר כך תבדוק אילו קבצים נמצאים בתיקיית ההתקנה של התוכנה ותבדוק אם זה אותם קבצים שנמצאים על שולחן העבודה - אם כן, כנראה שהתוכנה הותקנה בטעות על שולחן העבודה במקום במקום הרגיל
אגב, מתי הקבצים הופיעו? אחרי ההתקנה \ לפני \ הרבה אחרי \ הרבה לפני ?
כשאני מנסה עכשיו למחוק זה כותב לי שזה קובץ של מערכת הפעלה (ווב )תנסה לגזור ולהדביק את כל הקבצים האלו בתיקייה אחרת ותפעיל את המחשב מחדש
אם הכל תקין - אפשר למחוק אותם, אם לא, נצטרך לחפור עמוק יותר
עדיין לא כי לא ממש הבנתי מה אני צריך לבדוקאגב, ניסית להתקין מחדש ולבדוק אם הקבצים זהים ?

שיקח הכל לתיקיה בכונן C של program files וזהו.אתה רוצה לתת לי שליטה מרחוק אני ינסה להבין מה קרה שם ?
אני רואה רק קיצור דרך אחד שהוא פותח את התוכנה,@לא כמו כולם זה יכול לשבש את הקיצורי דרך
עדיף להסיר ולהתקין מחדש
נכון, זה התקנה של פחות מדקה,@לא כמו כולם עולה כסף להתקין מחדש ? זה בקושי מאמץ
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים